TEM'de Zincirleme Trafik Kazasi Açiklamasi 6 Yarali

Bolu’da TEM Otoyolu’nda yol çalismasinin oldugu bölgede 3 tir ile 2 hafif ticari aracin karistigi zincirleme trafik kazasinda 6 kisi yaralandi. Kaza sebebiyle 1 saat boyunca trafige kapatilan otoyolda uzun araç kuyrugu olustu.

TEM'de Zincirleme Trafik Kazasi Açiklamasi 6 Yarali
Kaza, saat 19.00 siralarinda TEM Otoyolu’nun Çaydurt mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, TEM Otoyolu’nda yol çalismasinin basladigi bölgede Istanbul istikametine seyir halinde olan Ismail S. idaresindeki 16 CYS 20 plakali sogan yüklü tir, Sükrü S. yönetimindeki 78 AAU 628 plakali demir yüklü tir, Yasar Ç.’nin kullandigi tir ile Yigit E. idaresindeki 34 HY 9380 hafif ticari araç ve Idris T. yönetimindeki 34 BRP 189 plakali hafif ticari araç kazaya karisti.

Kazada, araçlarda sikisan tir sürücüleri Ismail S. ve Yasar Ç. ile Idris T.’nin kullandigi hafif ticari araçta bulunan Sermin, Defne, Hazal ve Kuzey T. yaralandi. Ihbar üzerine olay yerine 112 Saglik, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Itfaiye ekiplerinin çalismasiyla sikistiklari tirlardan çikarilan tir sürücüleri ile diger yaralilar ilk müdahalelerinin ardindan kentteki hastanelere kaldirildi.

Otoyol trafige kapandi

Kaza sebebiyle TEM Otoyolu’nun Istanbul istikameti yaklasik 1 saat boyunca ulasima kapatildi. Kazaya karisan hafif ticari araçlar ve yola dökülen soganlarin kaldirilmasiyla ulasim tek seritten açildi. Yoldaki diger araçlarin ve saçilan soganlarin temizlenmesi için karayollari ekipleri çalisma baslatti.

1 hafta arayla ikinci kaza

Zincirleme kazanin yasandigi bölgede geçtigimiz hafta da meydana gelen zincirleme kazada 1 kisi ölmüs, 2 kisi de yaralanmisti. Yoldaki çalismanin bu ay sonuna kadar sürmesi bekleniyor.
Kaynak: İHA