2 Komsusunu Biçaklayarak Öldüren Anne Ve Oglu Tutuklandi

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde husumetli olduklari komsu aileden 4 kisiyi biçaklayarak 2 kisinin ölümüne sebep olan anne ve oglu tutuklanarak cezaevine gönderildi.

2 Komsusunu Biçaklayarak Öldüren Anne Ve Oglu Tutuklandi
Olay, dün 16.00 siralarinda Gebze Osman Yilmaz Mahallesi 644. Sokak üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 644. Sokak üzerinde daha önceden aralarinda yasanan husumet neticesinde davalik olan iki aile karsi karsiya geldi. Tülay Y. ve oglu Hakan Y., apartmandaki kameradan husumetli olduklari Mustafa Avci esi Fatma Avci çocuklari Ebru ve Ahmet Avci’nin marketten binaya girmek üzere olduklarini görünce disari çiktilar. Sokakta karsilasan iki aile arasinda tartisma basladi.

Tartismanin büyüyerek kavgaya dönüsmesi üzerine Tülay Y. ve Hakan Y., ellerindeki biçaklarla Mustafa Avci ve ailesine saldirdi. Kavgada biçakla yaralanan baba Mustafa Avci olay yerinde, kizi Ebru Avci ise tüm kaldirildigi hastanede kurtarilamayarak hayatini kaybetti.

Olayda sokak ortasinda biçakladiklari komsularinin basinda elleri biçakla bekleyen anne ve oglu ise polisin havaya ates açmasinin ardindan biçaklarini yola birakarak teslim oldu. Gözaltina alinan Tülay Y. ve oglu Hakan Y., emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildikleri Gebze Adliyesi’nde tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Kaynak: İHA