Usak'tan 4 Bin Battaniye Kastamonu'ya Gitmek Üzere Yola Çikti

Usak’tan sel felaketinin yasandigi ve çok sayida vatandasin hayatini kaybettigi Kastamonu’ya gönderilmek üzere 4 bin 265 battaniye yola çikti.

Usak'tan 4 Bin Battaniye Kastamonu'ya Gitmek Üzere Yola Çikti


Kastamonu’da etkili olan saganak yagis nedeniyle meydana sel felaketinde 32 kisi hayatini kaybetti. Yasanilan olumsuzluk üzerine, her türlü afetlerde ülkenin dört bir yanina yardimlarda bulunan Usak Valiligi, Kastamonu’ya gönderilmek üzere içme suyu ve 4 bin 265 adet battaniyenin yer aldigi tirlarin yola çiktigini açikladi.

Usak Valiligi resmi sosyal medya hesabindan yapilan yazili açiklamada, yasanilan felaketin tüm ülkeyi derinden etkiledigi aktarilirken felaketten etkilenen vatandaslara geçmis olsun dilekleri iletildi. Yapilan açiklamada, “Kastamonu’da yasanan sel felaketi tüm ülkemizi derinden etkiledi. Sel felaketinden etkilenen vatandaslarimizin yaninda olmak için 4.265 adet battaniye ve içme suyunun yer aldigi yardim tirlarimiz yola çikti. Usak halkimiza tesekkür ediyor, felaketten etkilenen tüm vatandaslarimiza tekrar geçmis olsun dileklerimi iletiyorum” ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İHA