Basaksehir'de Saglikli Yasam Kosulari Yeniden Basladi

Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu tarafindan 2 yil önce baslatilan ve Covid-19 salgininda ara verilen "spor hareketi", kaldigi yerden devam ediyor. Baskan Kartoglu’nun sosyal medya üzerinden yaptigi daveti karsiliksiz birakmayan ilçe sakinleri, Basaksehir Millet Bahçesi’nde bulustu.

Basaksehir'de Saglikli Yasam Kosulari Yeniden Basladi
Hayata geçirdigi projelerle dikkat çeken Basaksehir Belediye Baskani Yasin Kartoglu, saglikli yasami desteklemek için Basaksehirlilere sosyal medya hesaplari üzerinden Basaksehir Millet Bahçesi’nde birlikte spor yapma çagrisinda bulundu.

“Kaldigimiz yerden devam”

Baskan Kartoglu’nun “Kaldigimiz yerden kosmaya devam. Çikin çikin gelin. Pandemi döneminde aldigimiz fazlaliklardan kurtulmak, kaliteli ve zinde yasamak adina sporu yasam biçimi haline getirmek isteyen tüm komsularimi kosumuza bekliyorum” mesaji ilçe sakinlerinden yanit buldu. Basaksehirliler, Baskan Kartoglu ile birlikte spor yapmak için Basaksehir Millet Bahçesi’nde bir araya geldi.

Basaksehirliler her Çarsamba kosuya

Yürüyüs öncesinde isinma hareketleri yapan Baskan Kartoglu ve Basaksehirliler, daha sonrasinda ise hep birlikte hem yürüyüp hem kostular. Basaksehirli kosuyor etkinlikleri her Çarsamba günü devam edecek. Öte yandan Basaksehir Belediyesi her cumartesi bisiklet turlari düzenliyor. Etkinlikler ise belediyenin sosyal medya hesaplarindan duyuruluyor.
Kaynak: İHA