GÜNCELLEME - Afyonkarahisar'da Karisi, Kayinvalidesi Ve Kayinpederini Öldüren Polis Memuru Yasamina Son Verdi

ISIMLER VE DETAYLAR EKLENDI.

Afyonkarahisar'da bir polis memuru, tartistigi esi, kayinvalidesi ve kayinpederini öldürüp hayatina son verdi.

Alinan bilgiye göre, Konya'nin Aksehir ilçesinde görev yapan polis memuru Atilla Y, bosanma asamasinda oldugu, iki çocuguyla babasinin evine yerlesen esi Gönül Y. ile konusmak için kayinpederi Nuray A'nin Örnekevler Mahallesi Fatih Gümüs Caddesi'ndeki evine geldi.

Burada çikan tartismanin kavgaya dönüsmesi sonucu Atilla Y, üzerindeki tabancasiyla esi ve kayinvalidesi Kadriye A'yi vurdu.

Iki çocugunu da alarak evden çikan polis memuru, sokakta karsilastigi kayinpederi Nuray A'ya da ates etti.

Atilla Y, bu sirada olay yerine gelen polis ekiplerini karsisinda görünce ayni tabancayla yasamini sonlandirdi.

Olay yerine gelen saglik ekipleri polis memurunun, esinin ve kayinpederinin hayatini kaybettigini belirledi. Hastaneye kaldirilan Kadriye A. da kurtarilamadi.

Çiftinin çocuklari emniyete götürüldü.???????

Evde ve iki sokaktaki yapilan incelemenin ardindan 3 ceset de Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ndeki Adli Tip Kurumu morguna götürüldü.

Olayin görgü tanigi Melike Izmir, AA muhabirine, Yalçin çiftinin büyük kizlariyla arkadas oldugunu ve kendilerinin Afyonkarahisar'a pek gelmediklerini söyledi.

Evdeki cinayetin nasil islendigini görmedigini dile getiren Izmir, söyle konustu:

"Biz evden 4 el silah sesi duyduk. Mahalledeki çocuklari torpil patlatiyor sandik. Megerse o torpil degilmis silah sesiymis. 10-15 dakika sonra da eve ambulans geldi. Içeriden sedyeyle biri çikarilarak götürüldü. Biz de ailece çok korktuk. Bizim mahallemizde hiç böyle seyler olmazdi. Ilk defa biz de böyle bir olayla karsilasiyoruz. Ögrendigim kadariyla kadin ile esi bosanma asamasindaymis. Mahallemizde böyle bir olay yasandigi için üzüntülüyüz."

Öte yandan, Gönül Y'nin, polis memuru esinden siddet gördügü ve siddetli geçimsizlik nedeniyle 2 ay önce Afyonkarahisar'daki babasinin evine yerlestigi iddia edildi.
Kaynak: AA