Pursaklar'in Parlayan Yildizi ''Sehitlik Meydani''

Ankara Pursaklar Belediyesi tarafindan yapimi tamamlanan Sehitlik Meydani, modern yüzüyle ilçe sakinlerinin tercih ettigi merkez konumlarindan bir olmaya aday.

Pursaklar'in Parlayan Yildizi ''Sehitlik Meydani''
Pursaklar Belediyesi, ilçenin sosyal ve kültürel yasamina deger katacak ve çok amaçli kullanim imkâni saglayacak yeni meydan alani, modern ve kullanisli bir yasam alani olusturuyor.

Pursaklar Belediyesi tarafindan, vatandaslarin milli bayramlarda ve önemli günlerde bir araya gelmesini saglamak adina hazirlanan Sehitlik Meydani Projesi kapsaminda Sehitlik Cami çevresinin yaninda yer alan 2.795 m lik alani ile ilçe sakinlerine hizmet veriyor.

‘‘Sehitlik Meydanimiz Pursaklar’a hayirli olsun’’

15 Temmuz Sehitleri anma ve milli birlik günü ile birlikte vatandaslarin hizmetine açildigini belirten Belediye Baskani Ertugrul Çetin; "Daha yasanilabilir Pursaklar için, çalismaya, eksikleri gidermeye ve ilçemizi gelecege hazirlamaya devam ediyoruz. Modern Sehitlik Meydanimizin açilisini 15 Temmuz’da gerçeklestirdik. Sehitlik Meydaninda resmi törenler, bayram törenleri etkinliklerinin yapilabilecegi ve hemsehrilerimizin oturup dinlenebilecegi modern bir meydan olarak ilçe sakinlerimiz yeni bir sosyal alana kavustu. Sehitlik Meydanimiz Pursaklar’a hayirli olsun" dedi.

Kaynak: İHA