Koçtas, Türkiye Genelindeki Toplam Magaza Sayisini 200'E Çikardi

Koçtas Genel Müdürü Devrim Kiliçoglu: 'Koçtas’in 25. yili olan 2021 yili itibariyle 40 ilde 200 magazamizla müsterilerimize hizmet verirken dijital kanallarimiz araciligiyla da ürünlerimizi tüm Türkiye’ye ulastiriyor, ev gelistirme sektöründe en çok magazasi bulunan sirket konumumuzu da güçlendirerek sürdürüyoruz. Yil sonuna kadar 54 yeni magaza daha açarak bu yilki hedefimiz olan 115 yeni magazayi, müsterilerimizin hizmetine sunacagiz'

Koçtas, 30 Temmuz tarihinde açtigi 5 yeni Koçtas Fix magazasiyla Türkiye genelindeki toplam magaza sayisini 200'e çikardi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, mahalleli formati Koçtas Fix ile Türkiye’de yayginlasmaya devam eden Koçtas, Istanbul, Tekirdag, Mugla, Bilecik ve Balikesir’de açtigi magazalarla 25. yilinda 200 magazaya ulasti.

Açtigi magazalariyla özellikle bulundugu bölgenin insan kaynagindan faydalanarak yerel istihdama katki saglamayi önemseyen Koçtas, 2023 yilinda magaza sayisini 3 kat artirarak toplam 600 magazaya ve buna paralel olarak çalisan sayisini da yaklasik 5 bine çikarmayi hedefliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Koçtas Genel Müdürü Devrim Kiliçoglu, "Koçtas’in 25. yili olan 2021 yili itibariyle 40 ilde 200 magazamizla müsterilerimize hizmet verirken dijital kanallarimiz araciligiyla da ürünlerimizi tüm Türkiye’ye ulastiriyor, ev gelistirme sektöründe en çok magazasi bulunan sirket konumumuzu da güçlendirerek sürdürüyoruz. Yil sonuna kadar 54 yeni magaza daha açarak bu yilki hedefimiz olan 115 yeni magazayi, müsterilerimizin hizmetine sunacagiz." ifadelerini kullandi.

Koçtas olarak Edirne’den Artvin’e, Sinop’tan Hatay’a kadar toplam 40 ilde magazalarla hizmet verirken, dijital kanallarla da tüm Türkiye’ye ulastiklarinin kaydeden Kiliçoglu, sunlari kaydetti:

"Kendi modelimizi olusturarak hayata geçirdigimiz ve mahallelerde konumladigimiz Koçtas Fix ile büyüme trendimizi sürdürüyoruz. Açilisini yaptigimiz 5 yeni Koçtas Fix magazasi ile ülke genelindeki toplam magaza sayimizi 200’e çikarmis olduk. 25. yilimizda bu rakama ulasmis olmak ayrica gurur verici. 2021 yilinin ilk yarisini geride birakirken hedeflerimizin ilerisinde kosmaya devam ediyoruz. Yil sonuna kadar 54 yeni magaza daha açarak bu yilki hedefimiz olan 115 yeni magazayi, müsterilerimizin hizmetine sunacagiz. Bugün ulastigimiz 200 magaza ile birlikte ev gelistirme sektöründe en çok magazasi bulunan sirket konumumuzu da güçlendirerek sürdürüyoruz."

Kaynak: AA