Karabük'te 2021 Yili Asfalt Sezonu Basladi

Karabük'te 2021 yili asfalt sezonu basladi.

Safranbolu Yukari Çiftlik köyü yolunda Vali Fuat Gürel, AK Parti Karabük milletvekilleri Cumhur Ünal ve Niyazi Günes ile il protokolünün katilimiyla tören düzenlendi.

Il Özel Idaresi, altyapisi ve yolu hazir olan köylerde sicak asfalt çalismalarina basladi.

Vali Gürel ve milletvekilleri, 2,5 kilometrelik Safranbolu Yukari Çiftlik köy yolunda devam eden sicak asfalt çalismalarini inceledi.

Çalismalar hakkinda Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun'dan bilgiler alan Gürel ve milletvekilleri, görevli personele çalismalarinda kolayliklar diledi.

Vali Gürel, burada yaptigi açiklamada, her sene 100 kilometre sicak asfalt hedeflerinin oldugunu ve hedefin gerçeklestigini söyledi.

Bu sene de yaklasik 100 kilometrelik asfalti Karabük'e kazandiracaklarini belirten Gürel, "Sehirde hangi hizmetler varsa köylerimizde de bunu gerçeklestirmeye çalisiyoruz. Bunun için milletvekillerimizle birlikte ilgili bakanliklarimizdan kaynaklar sagliyoruz, Il Özel Idaremizin imkanlarini artirmaya çalisiyoruz." dedi.

Asfalt sezonu açilisina Vali Gürel ve milletvekillerinin yani sira Il Jandarma Komutani Albay Bahtiyar Yilmaz, Il Genel Meclis Baskani Ahmet Sözen, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, AK Parti Il Baskani Ismail Altinöz, kurum müdürleri, il genel meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri ile Yukari Çiftlik köyü sakinleri katildi.

Kaynak: AA