Hepsiburada'dan Sanal Makyaj Uygulamasi 'Yüzünde Gör'

Hepsiburada Ticari Grup Baskani Mutlu Erturan: 'Özellikle pandemi döneminde içinde bulundugumuz kisitlayici kosullarda sundugumuz bu ve benzeri teknoloji içeren uygulamalarimizla kullanicilarimizin hayatlarini kolaylastirmayi, yasam kalitelerini arttirmayi amaçliyoruz'.

Hepsiburada'nin teknoloji konusundaki tecrübesinin güzellik anlayisiyla bulustugu "Yüzünde Gör" projesiyle, kullanicilar diledikleri zaman, diledikleri yerde ürünleri deneyimleme firsati bulabiliyor.

Sirket açiklamasina göre, Hepsiburada, müsterilerine yeni nesil bir alisveris deneyimi yasatarak, teknoloji ve güzellik kavramlarini bir araya getiren yeni uygulamasini hayata geçirdi.

Artirilmis gerçeklik teknolojisinin kullanildigi bu kisisellestirilmis kullanici deneyimi sunulan projede, Hepsiburada uygulamasini indiren kullanicilar, seçtikleri ürünler için yüzlerini ekrana tanitarak, kozmetik malzemesinin yüzlerinde nasil göründügünü kontrol edebiliyor. Diger artirilmis gerçeklik çalismalarindan farkli olarak ilk kez bir e-ticaret platformunda mobil uygulama üzerinden artirilmis gerçeklik fonksiyonundan yaralanabilen kullanicilar ayrica farkli görünümlere sahip modellerden birini seçip ürünlerin model üzerinde durusunu görebiliyor.

Her iki fonksiyonda da kullanicilar deneyimlerini tamamladigi ilgili ekrandan ürünü sepete ekleyebiliyor. Ilk etapta L'Oreal Paris ve Maybelline ürünlerinin yer aldigi sanal makyaj uygulamasi, yakin zamanda birçok farkli marka ve kaliteli ürünü kullanicilarin deneyimine sunmaya hazirlaniyor. Yüzünde Gör uygulamasi birinci ayinda 200 bine yakin kullanici tarafindan kullanildi.

Açiklamada görüslerine yer verilen Hepsiburada Ticari Grup Baskani Mutlu Erturan, "Türkiye'nin Hepsiburada'si olarak sundugumuz inovatif hizmetlerimizle dijital dönüsümün öncülügünü yaparken, müsterilerimizin beklentisine yönelik, deneyimi iyilestiren hizmet ve uygulamalar sunmak için çalisiyoruz." ifadelerini kullandi.

Erturan, "Teknoloji konusundaki deneyimimiz ve altyapimizdan aldigimiz gücümüzü, kaliteli ürünlerle bulusturarak kullanicilarimiza farkli bir deneyim sunmak üzere bir araya geldik. Arttirilmis gerçeklik teknolojisinin kullanildigi bu proje sayesinde kullanicilarimiz, uygulama üzerinden diledikleri zaman, diledikleri yerden kolaylikla ürünleri deneyimleyerek satin alabilecekler. Özellikle pandemi döneminde içinde bulundugumuz kisitlayici kosullarda sundugumuz bu ve benzeri teknoloji içeren uygulamalarimizla kullanicilarimizin hayatlarini kolaylastirmayi, yasam kalitelerini arttirmayi amaçliyoruz." degerlendirmesinde bulundu.
Kaynak: AA