Emet Dr. Fazil Dogan Devlet Hastanesi'ne Yeni Statü

Kütahya’nin Emet ilçesinde bölgeye hizmet veren Dr. Fazil Dogan Devlet Hastanesi’nin, 3 yildir yapilan çalismalar sonrasi D sinifi hastane statüsünden C sinifi hastane statüsüne yükseltildigi bildirildi.

Emet Dr. Fazil Dogan Devlet Hastanesi'ne Yeni Statü
Emet AK Parti Ilçe Baskani Süleyman Ciner ve Emet Belediye Baskani Hüseyin Dogan tarafindan yaklasik 2 yildir çalismasi yürütülen, hastane statü degisimi bakanlik tarafindan onaylanarak ilgili birimlere servis edildi.

Emet Ak Parti Ilçe Baskani Süleyman Ciner, ’’Hisarcik ve Çavdarhisar ilçelerimiz ve köyleri ile birlikte yaklasik 40 bin vatandasimiza hizmet veren Emet Dr. Fazil Dogan Devlet Hastanemizin, bölge hastanesi statüsünde görülmesi adina yogun bir çalisma gerçeklestirdik. Diger ilçe baskanlarimizla da ortak taleplerde de bulunarak, konunun takibin gerçeklestirmistik. Bugün ise belediye baskanimiz Hüseyin Dogan ile 5 Agustosta onaylanan kararin tüm yetkili birimlere ulastirilmasi ile artik hastanemiz C sinifina yükseltilmistir“ dedi.

Emet Belediye Baskani Hüseyin Dogan, ’’30 milyon TL maliyetli modern devlet hastanemizin uzun yillar sikintisi çekilen ana brans doktorlarinin atanmasi ve tam kapasite çalismasi yaninda, bugün de C sinifina yükseltilmis olmasinin mutlulugunu yasiyoruz. Sadece Emet ilçemiz degil, Hisarcik ve Çavdarhisar ilçesinde bulunan vatandaslarimiz ile birlikte 40 bin nüfusa hizmet verecek hastanemize 2 farkli dalda doktor kadrosu açilacagi gibi, tomografi cihazimizda bu degisimle kazandirilmis olacak. Her seyden önce halkimizin sagligi diyerek, Ankara çalismalarimizda ilçe baskanimizla birlikte konunun yakin takipçisi olduk. Sükürler olsun bugün bu çalismalarimizin meyvelerini aliyoruz. Emet ilçemize ve bölgemiz halklarina hayirli olsun ’’ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA