Bilecik'te Yangin Bölgesine Destek Için Kampanya Baslatildi

Bilecik'teki sivil toplum kuruluslarinin katkilariyla Antalya ve Mugla'daki yangin bölgesine destek amaciyla kampanya baslatildi.

Bilecik Kent Konseyi Baskani Seyfi Özgen, düzenledigi basin toplantisinda, kentte faaliyet gösteren sivil toplum kuruluslariyla (STK) bir organizasyon komitesi kurulacagini ve bölgenin ihtiyaçlari dogrultusunda yardim toplanacagini bildirdi.

Kent Konseyi öncülügünde baslatilan kampanyanin Bilecik Belediyesince desteklenecegini belirten Özgen, "Hayaller küllenmesin." sloganiyla baslatilan kampanya çerçevesinde gönderilecek yardimlarin Bilecik esnafindan ve Bilecik'in üreten kadinlarindan temin edilecegini anlatti.

Halki kampanyaya destek olmaya davet eden Özgen, "Tüm duyarli Bilecikli hemsehrilerimizi kampanyamiza destek vermeye davet ediyoruz." dedi.

Bilecik Belediye Baskani Semih Sahin ise belediye olarak kampanyaya gereken destegi saglayacaklarini dile getirdi.

Kampanyaya, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odasi, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Odasi, Bilecik Barosu, Bilecik Serbest Muhasebeci Mali Müsavirler Odasi ve Bilecik Ziraat Odasi basta olmak üzere çok sayida STK'nin destek verecegi duyuruldu.

Kaynak: AA