ABD'de Bir Sahis, Kilisenin Çatisindaki Haçlari Yakmaya Çalisti

ABD’nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Los Angeles kentinde üzerine sadece sort ve çorap giyen kimligi belirsiz bir sahis, çatisina tirmandigi bir kilisedeki haçlari yakmaya çalisti.



ABD’nin Kaliforniya eyaletinde yer alan Los Angeles kentindeki Boyle Heights bölgesinde yasayan vatandaslar, gece saatlerinde ilginç bir olaya sahit oldu. Üzerinde sadece sort ve çorap olan kimligi belirsiz bir sahis, Boyle Heights bölgesinde yer alan bir kilisenin çatisina çikarak, çatida bulunan haçlari yakmaya çalisti. Fakat haçlarin yanmamasinin ardindan çabalari sonuçsuz kalan kundakçi, polis ekiplerini olay yerine gelmesi üzerine çatidan çatiya atlayarak kaçmaya çalisti. O anlarda kendisini helikopter ile takip altina alan polis ekiplerinden kaçmak için canini tehlikeye atan kundakçi, neredeyse çatilardan asagi düsme noktasina gelmesine ragmen durmak bilmedi. Son olarak bir elektrik hattini yakalayarak karsi binaya atlamayi deneyen zanli, atlamayi basaramayacagini fark etmesinin ardindan pes etti. Daha sonra kundakçi, kisa süre sonra bir binanin disinda polis ekipleri tarafindan gözaltina alindi.

Polis ekipleri tarafindan yapilan açiklamada, kundakçinin haçlari yakmaya çalisma nedeninin akil hastaligi mi, yoksa herhangi bir maddenin etkisi altinda mi oldugunun henüz belirlenemedigi ifade edildi. Kundakçinin haçlari yakmaya ve polisten kaçmaya çalistigi anlar ise polis helikopterinin kameralarina anbean yansidi.
Kaynak: İHA