Vatandaslarin Güvenligi Için Sulama Kanali Etrafina Tel Örgü Çekildi

Saruhanli Belediyesi, Mütevelli Mahallesi’nden geçen ana sulama kanalinin imar plani içinde kalan bölümüne, halkin can ve mal güvenliginin saglanmasi için tel örgü çekti.

Vatandaslarin Güvenligi Için Sulama Kanali Etrafina Tel Örgü Çekildi
Manisa’nin Saruhanli ilçesinde Mütevelli Mahallesi’nde vatandaslarin can güvenligi için ana sulama kanalinin imar plani içinde kalan bölümüne tel örgü çekildi. Saruhanli Belediye Baskani Zeki Bilgin, Baskan Yardimcisi Hüseyin Baysal ile birlikte Mahalleyi ziyaret ederek, kanal çevresinde yürütülen çalismalari yerinde inceledi.

Baskan Bilgin, burada yaptigi açiklamada yürütülen çalisma hakkinda bilgi vererek, "Ilçemizde tarimsal sulama sezonu basladi.

Dolayisiyla Demirköprü Barajindan birakilan su, kanallar vasitasiyla yöremize ulasti. Bizlerde, bu kanallarda düsme ve bogulma gibi vakalarin yasanmamasi, halkimizin can ve mal güvenliginin saglanmasi noktasinda tedbir aliyoruz. Bu kapsamda Mütevelli’de imar plani içinde kalan ana kanalin etrafina tel örgü çekiyoruz" dedi.

Çocuklarin ve gençlerin, yaz aylarinda serinlemek için kanallara girmesinin büyük tehlike arz ettigini ifade eden Bilgin, bu konuda ailelere da çagrida bulunarak, "Lütfen, çocuklarimizi uyaralim ve koruyalim" diye konustu.

Kaynak: İHA