Sultanbeyli'de 2021 Yilinda Suç Ve Suçlularla Mücadele Faaliyetleri Hiz Kesmeden Devam Ediyor

Sultanbeyli Kaymakamligi’nin koordinasyonunda Ilçe Emniyet Müdürlügü’nün basarili operasyonlari sonucunda Sultanbeyli’de 2021 yilinin ilk 6 ayinda 321 süpheli sahis yakalandi, operasyonlarda 13 kilo 104 gram uyusturucu madde ile bin 965 adet hap ele geçirdi.

Sultanbeyli'de 2021 Yilinda Suç Ve Suçlularla Mücadele Faaliyetleri Hiz Kesmeden Devam Ediyor
Sultanbeyli Ilçe Emniyet Müdürlügü ekipleri tarafindan 2021 yilinin ilk 6 ayinda 321 süpheli sahis yakalanirken, operasyonlarda 13 kilo 104 gram uyusturucu madde ve bin 965 adet hap ele geçirildi. Sultanbeyli’de uyusturucu madde satanlara ve kanunlara aykiri hareket edenlere yönelik operasyonlara emniyet ekipleri tarafindan araliksiz olarak devam ediliyor.

Mal varligina yönelik suçlarda aydinlatma orani bir önceki yilin ilk 6 ayina göre yüzde 50 artti

2021 yilinin ilk 6 ayinda Sultanbeyli’de yürütülen çalismalar sonucunda mal varligina karsi meydana gelen suçlarda aydinlatma orani bir önceki yilin ilk 6 ayina göre yüzde 50 artarken, kisilere karsi meydana gelen suçlarda aydinlatma orani yüzde 96’ya ulasti.

“Sultanbeyli’de suçlularla mücadelemiz kararlilikla devam edecek”

Sultanbeyli Kaymakami Metin Kubilay konuyla alakali yaptigi açiklamada, “Sultanbeyli Ilçe Emniyet Müdürlügümüz tarafindan gerçeklestirilen basarili operasyonlar sonucunda birçok suçlu adalete teslim edildi. Suçlularla ve özellikle uyusturucu madde saticilariyla mücadelemiz kararlilikla devam edecek. Daha güvenli ve huzurlu bir Sultanbeyli için mesai mefhumu gözetmeden çalismalarimizi sürdürüyoruz. Bu çalismalarda görev alan basta Ilçe Emniyet Müdürümüz olmak üzere tüm emniyet mensuplarimiza tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA