Plaj Ve Yüzme Alanlarinda Alinmasi Gereken Önlemler Masaya Yatirildi

Kastamonu’da turizm sezonunun baslamasiyla birlikte bogulmalarin önüne geçilebilmesi için sahil ilçelerini kapsayan toplanti gerçeklestirildi.

Plaj Ve Yüzme Alanlarinda Alinmasi Gereken Önlemler Masaya Yatirildi
Turizm sezonun baslamasi ile birlikte sahil ilçelerinde bogulma olaylarini önlemek için Inebolu Osman Sungur Tesisleri’nde, Kastamonu’nun sahil ilçelerini kapsayan "Yüzülebilir Alanlar ve Alinmasi Gereken Önlemler" toplantisi Vali Avni Çakir baskanliginda gerçeklestirildi.

Toplantiya Abana, Bozkurt, Cide, Çatalzeytin, Doganyurt, Inebolu kaymakamlari ile belediye baskanlari, Il Emniyet Müdürü Necati Denizci, Il Jandarma Komutani Mücahit Avkiran, Sahil Güvenlik 96.Bot Komutani Akin Satkan ile sahil ilçelerin kolluk kuvvetlerinin birim amirleri katildi.

Toplantida, deniz, dere, irmak, gölet, baraj vb. yerlerde suya girme ihtiyaci duyuldugu belirtilerek, bogulma olaylarinin meydana geldigi ve can kayiplarinin yasandigi kaydedildi. Ayni zamanda toplantida, önceki yillarda alinan tedbirlerin degerlendirilmesi ve alinmasi gereken yeni tedbirlerin belirlenmesi amaciyla kurum temsilcilerinin görüsleri alinarak karara baglandi.
Kaynak: İHA