Ordu Valiliginden 4 Emniyet Personelinin Görevden Uzaklastirildigi Açiklamasi Açiklamasi

'Ilimizde gerçeklesen 2 olayda 4 personelimiz yürütülen sorusturma çerçevesinde görevden uzaklastirilmistir'.

Ordu Valiliginden 4 Emniyet Personelinin Görevden Uzaklastirildigi Açiklamasi Açiklamasi
Ordu Valiligi, Altinordu ve Ünye ilçelerinde esnaf ve emniyet mensuplari arasinda yasanan olaylarin ardindan yürütülen sorusturma kapsaminda 4 personelin görevden uzaklastirildigini bildirdi.

Valilikten yapilan yazili açiklamada, dün saat 00.00'da kapanmasi gereken is yerlerini ikaz eden Ünye Ilçe Emniyet Müdürlügüne bagli kolluk kuvvetleri ile bir is yeri sahibi ve çalisanlari arasinda istenmeyen olayin yasandigi belirtildi.

Açiklamada, olayla ilgili taraflarin karsilikli davaci-sikayetçi olmalari üzerine gerekli islemler yapilarak konunun adliyeye intikal ettirildigi ve görevli personelin görevden uzaklastirildigi ifade edildi.

Daha önce Altinordu ilçesinde bir esnafla polis ekipleri arasinda yasanan olayda, yapilan tetkik sonrasinda 2 personelin görevden uzaklastirildigi aktarilan açiklamada, "Bu olayda da yine 2 personel, valiligimizce görevden uzaklastirilmis ve konuyla ilgili sorusturma baslatilmistir. Ilimizde gerçeklesen 2 olayda toplam 4 personelimiz yürütülen sorusturma çerçevesinde görevden uzaklastirilmistir." denildi.
Kaynak: AA