Minik Muhabirler Sokagin Nabzini Tuttu

Erzurum’da yayin yapan Kar TV araciligiyla, halkin nabzini tutan minik muhabirler, yogun ilgi gördü.

Minik Muhabirler Sokagin Nabzini Tuttu
Büyüklerin maske takmasini ve asi yapilmasini isteyen küçük yüreklerin büyük tavsiyeleri, izleyenlerden tam not aldi

Ülke gündeminde ön planda olan Koranavirüs hastaligi konusunda mikrofon tutan küçük muhabirler daha çok kendi akranlariyla röportaj yapmayi tercih ettiler.

Küçük yürekler, korana virüs hastaliginin bitmesi için dua etmeyi de unutmadilar.

Renkli görüntülere sahne olan röportaja sokak sanatçilari da destek verdi.

Kar Tv Mikrofonuna konusan çocuklar, sunlari söyledi: ‘’Artik disarida rahatça oynamak istiyoruz. Büyüklerimiz maskelerini taksinlar asi olsunlar. Insallah koronavirüs biter okullarimiza kavusuruz. Içerde çok sikiliyoruz.’’

Kar TV Genel Yayin Yönetmeni Salih Yalçin, yaptiklari sokak röportajinda farkindalik olusturmayi amaçladiklarini belirterek, miniklerin saglik konusundaki hassasiyetlerinin takdire sayan oldugunu ifade etti.

Minik yüreklerin yaptiklari röportajla öz güvenlerini artirmalarini saglamalarini ve saglik konusundaki bilinci artirmayi amaçladiklarini belirten Yalçin, ‘’Cumhurbaskanimiz ve Saglik Bakanimizin hassasiyetle üzerinde durdugu asi konusunda farkindalik olusmasina katki saglamak adina sokak röportajlari yaparak, bu konuda farkindalik olusturuyoruz. Gelecegin büyükleri olan çocuklarimizin büyüklerden maske takmalarini ve asi yaptirmalarini istemeleri büyük bir duyarlilik örnegi. Minik yüreklerin asi konusundaki bu yaklasimlarina büyüklerin duyarsiz kalmayacagina inaniyoruz. Medya yoluyla bu konudaki bilinçlendirme ve farkindalik çalismalarina katki saglamaya devam edecegiz’’ dedi.

Kaynak: İHA