Milletvekili Tasdogan'dan Sözlesmelilere Kadro Çagrisi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Tasdogan, kamuda sözlesmeli çalisan personellerin sesine kulak vererek kadro talebinde bulundu.

Milletvekili Tasdogan'dan Sözlesmelilere Kadro Çagrisi
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu’nda söz alan MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Tasdogan, birçok farkli yöntemle kamuda sözlesmeli olarak çalisan personellerin sorununu gündeme tasidi.

MHP Milletvekili Tasdogan, yaptigi konusmada, “Kamu da kurumlarin özel kanunlari uyarinca çalistirilan idari hizmet sözlesmeli personel, 4924 sayili Kanuna göre çalistirilan sözlesmeliler, 209 sayili Kanuna göre çalistirilan kamu disi aile sagligi personeli, 5393 sayili Kanuna göre çalistirilan sözlesmeli personel, 657 sayli Kanunun 4/B maddesi uyarinca çalistirilan sözlesmeli personel, 4/C’den 4/B’ye geçen sözlesmeli personel ve 3+1 yil zorunlu çalismaya tabi sözlesmeli personel gibi yüzbinlerce sözlesmeli çalisan bulunmaktadir” dedi.

“Kadro çalismasi yapilmalidir”

Bahsettigi sartlarda çalisan personeller ile ilgili kadro talebinin de oldugunu TBMM’de ifade eden MHP Gaziantep Milletvekili Ali Muhittin Tasdogan, “Hükümetimiz geçtigimiz yillarda kamuda çalisan sözlesmelileri kadroya geçirerek, güzel bir uygulamayi hayata geçirmisti. Yine ayni sekilde bir uygulama ile bu kez tüm sözlesmeli çalisanlari kapsayacak sekilde bir kadro çalismasi yapilmasi ihtiyaci hâsil olmustur” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA