Halkbank Üsküp'ten Ihtiyaç Sahiplerine Elektrikli Tekerlekli Sandalye Bagisi

Kuzey Makedonya'da faaliyet gösteren Halkbank AD Skopje (Halkbank Üsküp), ihtiyaç sahiplerine 10 elektrikli tekerlekli sandalye bagisladi.

Halkbank Üsküp'ten Ihtiyaç Sahiplerine Elektrikli Tekerlekli Sandalye Bagisi
Halkbank Üsküp Icra Kurulu Baskani Bilal Sucubasi, "SOS Vita" adli Özel Ihtiyaçlari Olan Bireyler Dernegine yapilan bagis törenindeki konusmasinda, hibenin özel ihtiyaç sahiplerinin gündelik hayatini kolaylastirmasi temennisinde bulundu.

Sucubasi, diger kurum ve hayirsever insanlara sadece örnek teskil etmesi için bu etkinligi düzenlediklerini aktararak, "Her ne kadar derdinizi paylasiyoruz desek de, sizin kadar derinden yasamadigimiz için sizin kadar net anlayamayiz, yasam içerisindeki sikintilari neler oldugunu göremiyoruz. Ümit ediyorum ki bunu görebilme firsati yakalariz ve hayati size daha kolaylastirmak adina elimizden gelen ne varsa yerine getirmeye gayret gösteririz." diye konustu.

SOS Vita Dernegi Baskani Ertan Sakiri de basta Sucubasi olmak üzere özel ihtiyaç sahiplerine yardim yapan herkese tesekkür etti.

Özel ihtiyaç sahibi insanlarin sesi olacaklarini vurgulayan Sakiri, "Bu bizim isimiz. Özel ihtiyaç sahiplerine yardim etme zamani geldi. 21. yüzyilda özel ihtiyaç sahiplerine yardimci olmamak bizim için felaket." ifadelerini kullandi.

Elektrikli tekerlekli sandalyelerin 6'si Üsküp'te dagitilirken diger 4'ünün ülke genelindeki diger belediyelerde bulunan özel ihtiyaç sahiplerine verilecegi kaydedildi.

Kaynak: AA