Bozova Kirsalindaki Yollar Asfaltla Bulusturuluyor

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi Güneydogu’nun incisi Bozova ‘da daha önce alt yapisini tamamladigi yollari asfaltla bulusturuyor.

Bozova Kirsalindaki Yollar Asfaltla Bulusturuluyor
13 ilçeye esit hizmet anlayisiyla yol yapim çalismalarini sürdüren Kirsal Hizmetler Daire Baskanligi ekipleri mahalle sakinleri ve mahalle muhtarlarindan gelen talepler dogrultusunda vatandaslarin daha rahat ve konforlu bir ulasim imkânina kavusmasi için mesai harciyor. Sanliurfa’nin Bozova ilçe kirsalinda yol yapim atagini sürdüren Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, asfalta hazir hale getirdigi grup yollarini sathi kaplama asfaltla bulusturarak vatandaslarin takdirini kazandi.

Bozova Kizlar Mahalle Muhtari Mehmet Bayram mahallelerinde yapilan yol yapim çalismalarindan dolayi emegi geçen herkese tesekkür ederek, “Görmüs oldugunuz yol Yaylak - Birecik yoluna baglaniyor. Umutlu, Kizlar, Sagirli, Sanliavsar, Kural tarafindan Birecik’e kadar giden yolumuz mevcut. ikinci etaptaki baglanti yolumuz Alimerdanli ve Uzunburç yollarini da birbirine bagliyor” diyerek yollarinin daha güvenli ve konforlu oldugunu aktardi.

Bozova Ikiz Mahalle Muhtari Hüseyin Kanat ise “Sanliurfa Büyüksehir Belediye Baskanimizin gönderdigi ekibinden Allah razi olsun. Sanli Avsar, Kural, Damlica ve Ikiz arasindaki çalismalarindan dolayi tesekkür ederiz. Yolun durumu çok kötüydü suan yolun yapimi çok güzel oldu. Daha önce dar olan yolda genisletme çalismasi da yapildi” seklinde konustu.

Mahallelerindeki yol yapim çalismalarindan dolayi son derece memnun olduklarini belirten vatandaslar ise daha önce bu yollarimiz çok dardi ama simdi çok güzel yapilmis hem altyapi hem de üstyapi olarak son derece güzel çalisma oldu” ifadelerini kullandi.

Ekipler, plan ve program dâhilinde alt yapisini tamamladigi yollari sirasiyla asfaltla bulusturmaya devam edecek.
Kaynak: İHA