Bilardo Turnuvasi Finali Sölen Havasinda Geçti

Bafra Belediyesi’nin ev sahipliginde ilçede ilk kez düzenlenen ve Türkiye Bilardo Federasyonu tarafindan da desteklenen 3 Bant Bilardo Turnuvasi’nin finali yapildi.

Bilardo Turnuvasi Finali Sölen Havasinda Geçti
5-8 Temmuz tarihleri arasinda 4 gün süren ve çekismeli müsabakalara sahne olan turnuvanin finalinde Volkan Çimentepe ile Remzi Yurt mücadele etti. Nefes kesen final karsilasmasi sonucunda rakibi karsisinda 40-23’lük skorla üstünlük saglayan Volkan Çimentepe turnuva sampiyonu oldu. Turnuvada üçüncülügü Taner Gürcan, dördüncülügü Cem Özkaya elde ederken en yüksek seri sahipligini ise 10 sayi ile Remzi Yurt ve Cem Özkaya paylasti.

Bafra Gençlik Bilardo Salonu’nda yapilan ve 64 sporcunun mücadele ettigi 3 Bant Bilardo Turnuvasi’na Bafra’nin yaninda Türkiye’nin çesitli yerlerinden de sporcular katildi.

Ödül töreni sonunda düsüncelerini dile getiren Bafra Belediye Baskani Hamit Kiliç; “Yeni tip korona virüsü salgini ve pandemi kisitlamalari nedeniyle uzun süre sosyal faaliyetlerden uzak kalma durumda kalan hemsehrilerimiz için çesitli organizasyonlar hayata geçirmeye devam ediyoruz. Çocuklarimiz ve gençlerimiz için sportif ve sanatsal aktivitelerden sonra her yas grubuna hitap eden ve belediyemiz öncülügünde ilk kez düzenledigimiz bilardo turnuvamizin finalini hep birlikte gerçeklesirdik. Derece alan tüm sporcularimizi bir kez daha tebrik ediyorum. Bafra’mizda benzer etkinlerde vatandaslarimizla beraber olmaya devam edecegiz” dedi.

Turnuva sonunda düzenlenen ödül törenine ayrica Bafra Kaymakami Cevdet Ertürkmen, Türkiye Bilardo Federasyonu Baskani Ersan Ercan ve bilardo severler katildi.

Kaynak: İHA