Yesilyurt Belediyesi, Çilesiz'deki 10 Dönümlük Alani Park Yatirimiyla Güzellestiriyor

Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, beraberinde Yesilyurt Belediye Baskan Yardimcisi Oguz Özcan, Çilesiz Mahallesi Muhtari Veysel Özfindik ve Yesilyurt Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Vedat Kaya ile birlikte, atil vaziyetteki alanda baslatilan iyilestirme ve dönüsüm çalismalarini yerinde inceledi.

Yesilyurt Belediyesi, Çilesiz'deki 10 Dönümlük Alani Park Yatirimiyla Güzellestiriyor
Malatya’nin Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, “Çilesiz mahallemizde ki 10 dönümlük atil vaziyette ki alani park ve yesillendirme hizmetlerimizle bastan asagiya yeniliyoruz. Tasarimi, mimari yapisi, sosyal donatilari, spor ve oyun alanlari, yürüyüs ve bisiklet yollarini içerisine alan yeni parkimizla birlikte kent estetigine deger katan yatirimlarimiza bir yenisini daha ekleyecegiz” dedi.



Hazirlanan projeyi inceleyip, bölgeye kazandirilacak yeni yatirimlar hakkinda yetkililerden bilgiler alan Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, Yesilyurt’un en hareketli bölgelerinden Çilesiz’de ki 10 dönümlük alani güçlü ve modern yatirimlarla bastan asagiya dönüsümünü saglayarak, ilçeye yeni bir yasam alani kazandiracaklarini söyledi.



Yesilyurt’un tüm yasam alanlarini topyekün ayaga kaldiracak yatirimlarina yenilerini eklemeye devam ettiklerini belirten Yesilyurt Belediye Baskani Mehmet Çinar, “ Yesilyurt Belediyesi olarak her noktasi bizim için ayri bir deger ve önem tasiyan Yesilyurt’umuzun marka degerine yakisacak yatirimlarimiza bir yenisini daha eklemek için kollari sivadik. Çilesiz mahallemizde Selahaddin Eyyubi Ilkokulunun yan tarafinda bulunan yaklasik 10 dönümlük alanimizi bölgemizin yasam kimligine yakisir ölçülere kavusturmak için çalismalarimiza hiz verdik. Vatandaslarimizin, ögretmenlerimizin, ögrencilerimizin ve esnaflarimizin yogun bir sekilde kullandigi bu bölgemizde atil bir vaziyette olmasi nedeniyle insan ve çevre sagligina yönelik ciddi sikintilar olusturan bu alanimizi, modern ve güçlü yatirimlarla bastan asagiya revize ederek yeni bir yasam alani hüviyetine kavusturacagiz. Kent estetigine ve mimari yapiya deger katacak güzel bir projeyle buranin dönüsümünü saglamak içinde ekiplerimiz çok yogun bir sekilde çalisiyorlar “ seklinde konustu.

Çilesiz Mahallesi’ndeki yeni park alaninin iç ve dis mimarisinin yani sira sosyal donatilari ve aktivite alanlariyla dikkat çekici bir görüntüye sahip olacagini vurgulayan Çinar, “ Çevre düzenleme ve alan iyilestirme çalismalarindan sonra agaçlandirma ve yesillendirme çalismalari yapilacak ardindan oturma gruplarimizi, spor aletlerimizi, çocuk oyun gruplarimizi ve aydinlatma direklerini yerlestirip, yürüyüs ve bisiklet yollarini tamamladiktan sonra yeni sosyal yasam alanimizi hemsehrilerimizle bulusturmus olacagiz. Modern çizgilerin hakim oldugu, her yastan vatandasimizin gönül rahatligiyla gelip günün yorgunlugunu atabilecegi, çocuklarimizin huzur içerisinde oyunlarini oynayip spor yapabilecegi kaliteli bir yatirim alanini daha Yesilyurt’a kazandirmak için açikçasi sabirsizlaniyoruz. Çilesiz mahallemizin sosyal, kültürel ve sportif gelisimine deger katacak güzel bir park alanimizla bölgemizin degerini artirmis olacagiz. Ilçemizin kalkinmasina isik tutan tüm yatirimlarimizda oldugu gibi burada da planli ve titiz bir sekilde çalisan ekiplerimiz, büyük bir özveri ve gayretle sicak havaya ragmen imalat islerini aksatmadan yürütüyorlar. Kalite standardi yüksek, vatandaslarimizin yasam seviyesini artiran projelerimizin sayisini artirmaktan büyük bir memnuniyet duymaktayiz. Daha huzurlu, daha mutlu ve daha ferah bir Yesilyurt için ekiplerimizle birlikte 7/24 vatandaslarimizin hizmetine olmaya devam ediyoruz” ifadelerini kullandi.

Incelemeleri sirasinda esnaflar ve vatandaslarla da bir araya gelen Baskan Çinar, çalismalar hakkinda görüs alisverisinde bulundu.

Çilesiz Mahallesi Muhtari Veysel Özfindik ise, bölgenin yasam seviyesini artiran tüm yatirimlar ve baslayan yeni park çalismasindan dolayi Çinar’a tesekkürlerini sundu.
Kaynak: İHA