Yaylacik SYM'de Çocuklar Için Spor Salonu Ve Kütüphane Hizmete Açildi

Karabük Belediyesi tarafindan mahallelerde hizmete açilan Sosyal Yasam Merkezleri, yaz döneminde çocuk ve kadinlara özel spor kurslari ile de hizmet vermeye basladi.

Yaylacik SYM'de Çocuklar Için Spor Salonu Ve Kütüphane Hizmete Açildi
Kayabasi Mahallesi Yaylacik Sosyal Yasam Merkezinin alt kati spor salonu olarak düzenlenerek, çocuklara ve kadinlara özel spor kurslari basladi.

Ayrica üst katta da bir alan kütüphane olarak hizmete girdi. Kisitlamalarin kaldirilmasi ile birlikte, SYM içerisinde yer alan spor merkezlerine çocuklarin yani sira bayanlarda büyük ilgi gösteriyor.

Yaylacik SYM’de incelemelerde bulunan Karabük Belediye Baskan Yardimcisi Seher Berker, " Sosyal Yasam Merkezimizin bir katini büyüklerin ve çocuklarin kullanabilecegi, spor dalinda her seyin yer aldigi spor salonu yaptik. Yeter ki vatandaslarimiz gelip kullansinlar. Ögretici ögretmenlerimiz var. Biz de çocuklara ve vatandaslarimiza bu konuda ulasabildigimiz için çok mutluyuz. Iki katli olan bu Sosyal Yasam Merkezimizin bir katinda da kütüphane hizmete koyduk. Kütüphanemizde çocuklara ve büyüklere yönelik kitaplar yer alirken birbirinden farkli gelistirici akil zeka kutu oyunlarina da yer verdik. Bunlara ilaveten lise son sinif ögrencilerimiz için test kitaplarina kütüphanemizde yer veriyoruz. Insallah vatandaslarimizda bu faaliyetlerden yararlanir. " dedi.

Kaynak: İHA