Vali Çiçek, 'Afyonkarahisar Spor Alaninda Saha Kalkacak'

Afyonkarahisar Valisi Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar’in spor alaninda saha kalkacagini belirterek, “Gençlik ve Spor Bakanligimizdan hakkimizi fazlasiyla aldik” dedi.

Vali Çiçek, 'Afyonkarahisar Spor Alaninda Saha Kalkacak'
Gençlik ve Spor Bakanligi merkez binada Afyonkarahisar’a yapilacak spor yatirimlariyla ilgili imza töreni düzenlendi.

Törende il geneline yapilacak 250’nin üzerindeki yatirimin protokolü imzalanarak ödenekleri ayrildi. Törene, Afyonkarahisar’dan 500’ün üzerinde bürokrat ve vatandas katildi.

Tören sonrasi degerlendirmede bulunan Vali Gökmen Çiçek, Afyonkarahisar’in tarihi günlerinden birini yasadigini kaydederek, “Sayin Bakanimiz 2 ay önce Afyonkarahisar’a geldiginde büyük müjdeler vermisti. Afyonkarahisar’i ‘sporun baskenti yapacagiz, spor kenti yapacagiz. Bütün kamp merkezleriyle birlikte Afyonkarahisar’i saha kaldiracagiz’ demisti. Bugün de bütün belediye baskanlarimizla birlikte protokol imzalamak ve ödeneklerimizi vermek için buraya davet etti. Bütün Afyonkarahisarlilar olarak 500 kisiyle buradayiz. Belediye baskanlarimiz, bütün siyasilerimiz, bürokratlarimiz, isçilerimiz, gençlerimiz, çiftçilerimiz hep beraber buradayiz. Sayin Bakanimiza çok tesekkür ediyoruz, Allah razi olsun. Muharrem Kasapoglu bakanimiz bizleri çok mutlu etti. Biz artik bakanimizdan ve bakanligimizdan fazlasiyla aldik hakkimizi. Artik is Afyonkarahisarlilara, bizlere düsüyor. Yüzme havuzlarimizi dolduracagiz, spor salonlarimizi dolduracagiz, statlari dolduracagiz. Afyonkarahisar’i saha kaldiracagiz” diye konustu.

Kaynak: İHA