Ticaret Bakanligi 75 Sözlesmeli Personel Alacak

Ticaret Bakanligi 75 sözlesmeli muayene memuru alimi yapacak.

Bakanligin Resmi Gazete'de yayimlanan ilanina göre, tasra (gümrük ve dis ticaret bölge müdürlükleri) teskilatinda görevlendirilecek 75 sözlesmeli muayene memuru, sözlü sinavla açiktan atama suretiyle alinacak.

Sözlesmeli muayene memurlari için alim yapilacak iller Agri, Artvin, Edirne, Gaziantep, Hatay, Istanbul, Kilis ve Sirnak olarak belirlendi.

Basvurular dijital ortamda 7-16 Temmuz döneminde yapilabilecek.

Sinava katilmak isteyen adaylar, "Kariyer Kapisi" https://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr üzerinden basvurularini gerçeklestirecek. Posta ile veya diger sekillerde yapilan müracaatlar kabul edilmeyecek.

Sözlü sinava, belirlenen ilgili Kamu Personeli Seçme Sinavi puan türündeki basari sirasina göre atama yapilacak kadro sayisinin 4 kati aday çagirilacak.

Sözlü sinava girmeye hak kazanan adaylarin ad ve soyadlari ile sinav yerleri, sözlü sinav tarihinden en az 10 gün önce www.ticaret.gov.tr internet sitesinde ilan edilecek.

Basvuru sonuçlari, sözlü sinav tarihi, saati ve yeri ile basarili olan adaylarin listesi de Bakanligin internet sitesinin "Duyurular" bölümünde yayinlanacak. Ayrica adaylar sinavlarina iliskin bilgileri, Kariyer Kapisi üzerinden de görüntüleyebilecek.

Kaynak: AA