Ögretmen Ve Ögrencilere Voleybol Turnuvasi Morali

Pandemi sürecinde etkilenen ögretmen ve ögrencilerin, iletisimlerini artirmak, morallerini yükseltmek, onlari motive etmek amaciyla, Akyazi Belediyesi ve Akyazi Ilçe Spor Müdürlügümü tarafindan ortaklasa düzenlenen okullar arasi Voleybol Turnuvasi bugün büyük bir heyecanla baslayacak.

Spora ve sporcuya destek veren ve her zaman yaninda olmaya gayret gösteren Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, Voleybol Turnuvasi maçlarini yakindan takip edecek.

Akyazi Belediyesi ve Akyazi Ilçe Spor Müdürlügü tarafindan ortaklasa düzenlenen Voleybol Turnuvasinda; Akyazi Nilüfer Hatun Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Sehit Yüzbasi Halil Ibrahim Sert lisesi, Akyazi Anadolu Lisesi, Sehit Ahmet Çondul Ortaokulu, Akyazi Halk Egitim Müdürlügü ter dökecekler.

Saat 20.00’de yapilacak ilk maçla baslayacak olan Voleybol Turnuvasi hakkinda konusan Akyazi Belediye Baskani Bilal Soykan, “Belediyemiz ve Ilçe Spor Müdürlügümüz tarafindan düzenlenen Voleybol Turnuvamiz gençlerimize moral olsun, motivasyon olsun istiyoruz. Bizler onlarin yaninda olarak destek verecegiz tüm halkimizdan da, dostlugun ve mücadelenin kazanacagi bu güzel maçlari izlemek üzere bu aksam ve diger maçlara Akyazi Kapali Spor salonumuza davet ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA