Helallik Istedikten Sonra Nehirde Kaybolan Gence Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çikti

Helallik istedikten sonra girdigi Sakarya Nehri’nde kaybolan Emirhan Henden’e ait yeni görüntüler ortaya çikti. Iki kez helallik isteyerek suya giren gencin, suda verdigi mücadele ve bogulma tehlikesi geçirdigi anlar an be an kameraya yansidi.

Helallik Istedikten Sonra Nehirde Kaybolan Gence Ait Yeni Görüntüler Ortaya Çikti
Olay, Karasu ilçesi Adatepe Mahallesi üzerinden geçen Sakarya Nehri’nde 3 Temmuz Cumartesi günü ögle saatlerinde meydana gelmisti. Edinilen bilgiye göre, 20 yasindaki Emirhan Henden nehrin karsi tarafinda bulunan meradaki hayvanlarini yem vermek için botu kullanmak istedi. Hava sartlari sebebi ile alabora olan botunun suda sürüklendigini gören genç, botun ipini çekmek için suya girdi. Henden’in, suda yüzmeye baslamadan önce arkadaslarindan helallik istedigi anlar geçtigimiz günlerde ortaya çikmisti. Olayin 4’üncü gününde Emirhan Henden’e ait yeni görüntüler ortaya çikti. Agabeyi Ismet Henden tarafindan cep telefonu ile kaydedilen görüntülerin devaminda, Emirhan’in bir süre yüzdükten sonra bota yakin mesafede suda bagirarak çirpindigi ve gözlerden kayboldugu anlar yer aldi.

Dördüncü gününde arama çalismalari sürüyor

Talihsiz genç Henden’i arama çalismalar dördüncü günde de araliksiz devam ediyor. Sakarya Nehri’nde arama çalismalarinda AFAD Il Müdürlügü, JAK (Jandarma Sualti Arama Kurtarma), Kocaeli Il Emniyet Müdürlügü polis dalgiç ekipleri ve Il Jandarma Müdürlügü’nden toplamda 27 personel Henden’in bulunmasi için adeta seferber olmus durumda.
Kaynak: İHA