Ceren'in Katili, Polisleri Yaralamaktan 6'Nci Kez Hakim Karsisinda

Ordu’da, üniversite ögrencisi Ceren Özdemir’i takip edip, evinin önünde biçaklayarak ölümüne neden olan ve yakalandigi esnada 2 polis memurunu yaralayan Özgür Arduç, polis memurlarinin yaralanmasiyla ilgili 6’nci kez hakim karsisina çikti.

Ceren'in Katili, Polisleri Yaralamaktan 6'Nci Kez Hakim Karsisinda


Ordu’da, üniversite ögrencisi Ceren Özdemir’i (20) biçaklayarak öldürdügü gerekçesiyle tutuklanan ve çikarildigi mahkemece agirlastirilmis müebbet hapis cezasina çarptirilan Özgür Arduç’un, yakalandigi sirada polis memurlarini biçakla yaralamasiyla ilgili davanin 6’nci durusmasi görüldü.

Ordu 1. Agir Ceza Mahkemesi’nde görülen durusmaya Arduç, Van Yüksek Güvenlikli Ceza Infaz Kurumu’ndan Sesli ve Görüntülü Bilisim Sistemi (SEGBIS) ile durusmaya katildi.



“Kolumda yüzde 60 güç kaybi var”

Durusmaya katilan ve olaydan bir gün sonra Arduç’u yakalayan polis memurlarindan Zeki Çelik, yaralanmadan dolayi vazife malulü olarak emeklilik basvurusunda bulundugunu belirterek, “Kolumda yüzde 60 güç kaybi var” dedi.

Mahkeme heyeti, polis memuru Zeki Çelik hakkinda ilgili raporun dosyaya geldigini ancak eksik hususlarin giderilmesi gerektigi için Çelik’in hastaneye sevk edilerek kolundan EMG çekilmesine karar verdi.

Durusmada, söz alarak bir sey sormak istedigini belirten cinayet zanlisi Özgür Arduç ise, “Bir dahaki durusmada karar çikacak mi?” seklinde soru yöneltirken, mahkeme heyeti baskani eksik husularin giderilmesi gerektigini açikladi.

Heyet, durusmayi ileri bir tarihe erteledi.
Kaynak: İHA