Köprüde Odun Talasi Yüklü Tir Devrildi, Faciadan Dönüldü

Afyonkarahisar’da köprüde odun talasi yüklü tir kontrolden çikarak devrildi. Kazada 1 kisi yaralanirken, Afyonkarahisar-Izmir karayolundaki köprünün bir yönü trafige kapandi.

Köprüde Odun Talasi Yüklü Tir Devrildi, Faciadan Dönüldü
Olay, Afyonkarahisar-Izmir karayolu üzerindeki köprülü kavsakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Manisa Turgutlu’dan aldigi odun talasi yükünü Afyonkarahisar’a getiren Ali Y. (51) idaresindeki 42 Y 4586 plakali tir, köprü üzerinde kontrolden çikarak devrildi. Refüje devrilen tirin dorsesindeki odun talasi ise yola saçildi. Talas köprünün bir yönünü tamamen, diger yönünde ise bir seridi trafige kapatti. Kazanin ardindan çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine polis ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen saglik ekipleri kazada yaralanan sürücü Ali Y.’yi ambulansla hastaneye kaldirdi.

Trafik ekipleri karayolunda yogun güvenlik önlemleri alarak, araç sürücülerini alternatif yollara yönlendirdi. Tirin devrilmesi esnasinda köprünün bos olmasi ise facianin önüne geçti. Tirin yoldan kaldirilmasi için olay yerine is makineleri ve vinç sevk edildi. Kaza ile ilgili polis tarafindan inceleme baslatildi.
Kaynak: İHA