Edirne'ye Saglik Alaninda 62 Personel Daha Katiliyor

Edirne’de en büyük saglik kurulusu hastanesinde istihdam edecegi eczaci, hemsire, saglik teknikeri, laborant, röntgen teknisyeni ve odyolog kadrolarinda görev yapmak üzere toplam 62 saglik çalisani, KPSS puani baz alinarak Trakya Üniversitesi ailesine katiliyor.

Göreve geldikleri günden bu yana saglik alaninda verdikleri hizmetlerin teknolojik altyapisinin yani sira insan gücünü de gelistirme gayreti içinde olduklarini ifade eden Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoglu, “Biz gücünü insandan alan ve huzurlu bir aile ortami kurmayi hedefleyen bir yönetim anlayisina sahibiz. Verdigimiz hizmetlerin kalitesini artirmayi hedeflerken yetismis insan gücümüzü de gelistirerek istihdama katki saglamayi hedefliyoruz. Bu dogrultuda saglik alaninda verdigimiz modern hizmetleri, insan gücü ile desteklemek adina göreve basladigimiz Agustos 2016’dan bu yana 389 hemsire ile birlikte toplam 162 eczaci, ebe, psikolog, saglik teknisyeni ve teknikeri ve 180 temizlik ve hasta bakim çalisani ailemize katildi.

Ilk günümüzden bugüne toplamda 731 kisiyi istihdam ettigimiz hastanemize 62 yeni çalisma arkadasi daha kazandiriyoruz. Üniversitemizin istihdam gücünü artirmak için var gücümüzle çalisiyoruz” dedi.



“Tüm saglik çalisanlarimiza yürekten tesekkür ederim”

Trakya Üniversitesi’nin tüm çalisma ve projelerine her zaman gönülden destek olan TBMM Baskani Prof. Dr. Mustafa Sentop’a, saglik ordusunu güçlendirme konusundaki çabalara katki saglayan Saglik Bakani Dr. Fahrettin Koca’ya ve desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal’a tesekkür eden Prof. Dr. Erhan Tabakoglu “Bilhassa Covid-19 ile mücadele sürecinde saglik çalisanlarimizin istihdamina öncelik verdik. Bu mücadelede bugüne kadar büyük bir özveri ile çalisan tüm saglik çalisanlarimiza bir kez daha yürekten tesekkürlerimizi sunarim. Trakya’nin ve Balkanlar’in en büyük, en köklü saglik merkezi niteligindeki hastanemizde, hizmetlerimizin kalitesinin daha da artmasi için var gücümüzle çalismaya ve bugüne kadar oldugu gibi bugünden sonra da etki ve yetki alanimizda yer alan herkese en iyi, en gelismis saglik hizmetini sunmaya devam edecegiz. Ailemizin yeni üyelerini tebrik ediyor, hayirli ve ugurlu olmasini diliyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA