Ankara'da Birlik Derneginin 2. Genel Kurulunda Bayram Mutlu Yeniden Genel Baskan Seçildi

Ankara’da Birlik Dernegi (ABIDE) 2. Olagan Genel Kurulu gerçeklestirildi. Bayram Mutlu da yeniden Genel Baskan seçildi.

Ankara'da Birlik Derneginin 2. Genel Kurulunda Bayram Mutlu Yeniden Genel Baskan Seçildi
Ankara’da Birlik Dernegi 2’inci Olagan Genel Kurulu gerçeklestirildi.

Bayram Mutlu da yeniden Genel Baskan seçildi. Pandemi kurallarina uygun bir sekilde düzenlenen genel kurul, Yunus Emre Kültür Merkezi’nde yapildi. Genel kurula Altindag Belediye Baskani Asim Balci, Güdül Belediye Baskani Muzaffer Yalçin, MHP Altindag ilçe Baskani Emin Sitki Aktas, Mobilyacilar ve Lakeciler odasi baskani Hüseyin Taklaci, belediye meclis üyeleri, sivil toplum örgütü temsilcilerinin, delegeler ve üyeler katildi.

Genel kurulun Divan Baskanligini Zabita Federasyonu baskani ve Altindag Belediye Baskan yardimcisi Abdurrahman Karabudak yapti.

“Yaptigimiz etkinliklerle kamuoyundan olumlu tepkiler aliyoruz”

Kurulda konusan ABIDE Genel Baskani Bayram Mutlu, yapmis olduklari faaliyetleri anlatarak, “7 den 70’e herkesin dernegi olma vizyonu ile çalismalarimizi yürütüyoruz, Ankaramiz ve Ankarali hemsehrilerimiz için gerek sosyal yardimlasma ve dayanisma, gerek egitim seminerleri, gerek spora destek alaninda çalismalar, gerekse sanat ve sanatçilarimizla yaptigimiz etkinliklerle kamuoyundan olumlu tepkiler aliyoruz” dedi.

Bayram Mutlu, ayrica teskilatlanmalarin devam ettigini, kadin kollari ve gençlik kollari baskanlarinin atandigini, yönetimlerinin olustugunu, 5 ilçede ise temsilcilerinin belirlendigini söyledi.



Genel Kurulda konusma yapan Güdül Belediye Baskani Muzaffer Yalçin da ABIDE’yi desteklediklerini ve faaliyetlerini takdir ettiklerini dernek olarak Güdül’de agirlamak istediklerini belirtti.

Altindag Belediye baskani Asim Balci ise konusmasinda Ankara’da Birlik Derneginin çalismalarini yakindan takip ettiklerini, dernegin faydali ve hayirli islerde bulundugunu ve Ankara’da Birlik Dernegi’ni desteklediklerini belirtti.

Delegelerin tamaminin oyunu alan Bayram Mutlu 2’inci kez Genel Baskan oldu

Kurulda yapilan seçimlerde Bayram Mutlu, delegelerin tamaminin oyunu alarak Genel Baskanlik görevine 2’inci kez seçilmis oldu. Kurulda Kadin Kollari Baskanligina atanan Av. Gülsah Asik ve Gençlik Kollari Baskanligina atanan Ismail Esen’e yetki belgeleri Genel Baskan Bayram Mutlu, Altindag Belediye Baskani Asim Balci ve Güdül Belediye Baskani Muzaffer Yalçin tarafindan verildi.

Eski yönetimlerine güçlü takviyeler yaptiklarini belirten Genel Baskan Mutlu, "Ak Parti Ankara il Baskan Yardimcisi Ebru Kurban Yaldiz, Milli Egitim Bakanligi Sube Müdürü Erdal Çekim, Ankarali Sanatçi Ömer Faruk Bostan, Uluslararasi Isitme Engelliler Federasyonu Baskani F. Pelin Aslan, Güdül ve Ankara Büyüksehir Belediye Meclis üyesi Serkan Atasoy, Bir KOSGEB’ten, sampiyon sporcu yetistiren bir kick boks hocasi ve iki kisi de Avukat arkadasimizi kadromuza kattik” ifadelerine yer verdi.
Kaynak: İHA