Mysia Yollari'nda Gençlerin Keyifli Yürüyüsü

Nilüfer Belediyesi tarafindan düzenlenen ‘Mysia Yollari Doga Yürüyüsü’ne katilan Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri dogayla bas basa keyifli bir gün geçirdi.

Mysia Yollari'nda Gençlerin Keyifli Yürüyüsü
Nilüfer Belediyesi’nin doga, tarih ve kültür rotalarini içeren, Mysia Yollari bu hafta Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyelerini agirladi. Sabah erken saatlerde Unçukuru Mahallesi’nde baslayan yürüyüse Nilüfer Belediye Baskan Yardimcisi Dr. Sibel Özer de katilarak gençlere eslik etti. Çok sayida doga tutkununun katildigi yürüyüs Unçukuru-Ayva-Fadilli’yi kapsayan P19 parkurunda gerçeklesti. Yaklasik 7 kilometre uzunlugundaki parkur boyunca dogaseverler Güney Marmara’nin en büyük, Türkiye’nin ise dokuzuncu büyük magarasi olan Ayvaini Magarasi’ni da görme firsati yakaladi. Yürüyüse katilanlar daha sonra antik dönemlerden bu yana daglik bölge ile ova arasinda dogal bir geçit görevi gören vadi içerisinden Uluabat gölü kiyisinda bulunan Fadilli Mahallesi’ndeki mesire alaninda gezisini sonlandirdi.

Keyifli bir gün geçiren Nilüfer Kent Konseyi Gençlik Meclisi üyeleri, Nilüfer Belediye Baskani Turgay Erdem’e düzenlenen etkinlik için tesekkür etti.
Kaynak: İHA