Kusadasi Belediyesi Çocuklarin Karne Sevincine Ortak Oldu

Kusadasi Belediyesi tarafindan 2020-2021 egitim ögretim yilini tamamlayarak yaz tatiline giren ögrenciler için karne senligi düzenlendi. Renkli görüntülere sahne olan senlikte çocuklar, aileleriyle birlikte gönüllerince eglendi.

Kusadasi Belediyesi Çocuklarin Karne Sevincine Ortak Oldu


Türkiye’de 2020-2021 egitim ögretim yilini tamamlayan ögrenciler karne heyecani yasadi. Kusadasi Belediyesi, pandemi nedeniyle egitimlerinin bir kismini yüz yüze bir kismini ise EBA üzerinden gören ögrenciler için karne senligi düzenledi.

Çocuklarin karne sevincine ortak olmak amaciyla Ikiçesmelik Mahallesi’ndeki Kardes Sehir Parki’nda gerçeklestirilen senlige Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan, belediye meclis üyeleri, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kusadasi Ilçe Baskani Mehmet Gürbilek, CHP Gençlik Kollari ve Iki çesmelik Mahallesi Komisyonu üyeleri ile çok sayida veli katildi.



Renkli görüntülere sahne olan senlikte ögrencilere ve ailelere Kusadasi Belediyesi mobil ikram aracindan limonata servisi yapildi. Ayrica pamuk seker, misir ve balon dagitildi. Sisme çocuk oyun parki, maskotlar, palyaçolar, masal kahramanlari, çocuk bandosu, yüz boyama ve tiyatro gösterilerinin yer aldigi senlikte ögrenciler gönüllerince eglendi. Aileler, senlik düzenleyerek çocuklarinin karne sevincini doyasiya yasamasini saglayan Kusadasi Belediye Baskani Ömer Günel’e tesekkür etti.

"Hepinize iyi tatiller diliyorum"

Çocuklarin toplumun gelecegi oldugunu belirten Kusadasi Belediye Baskan Yardimcisi Oguzhan Turan, “Öncelikle velilerimize belediye baskanimiz Ömer Günel’in selamini getirdim. Baskanimiz, karnelerini alan bütün çocuklarimizi tebrik ediyor. Göz bebegimiz olan sevgili çocuklarimiza karne hediyesi olarak bir senlik düzenledik. Ben de yaz tatillerini keyifli iyi bir sekilde geçirmelerini diliyorum. Pandemi nedeniyle yaklasik 2 yildir çocuklarimiz düzenli olarak okula gidip siralarina oturamiyorlar. Umarim en kisa sürede yeniden siralarina kavusurlar” diye konustu.

Kaynak: İHA