Karabük'te 4 Ayri Trafik Kazasi Açiklamasi 2'Si Çocuk Biri Agir 8 Yarali

Karabük’te meydana gelen 4 ayri trafik kazasinda 2’si çocuk, biri agir 8 kisi yaralandi.

Karabük'te 4 Ayri Trafik Kazasi Açiklamasi 2'Si Çocuk Biri Agir 8 Yarali


Ilk kaza, Karabük-Yenice karayolu Bolkus mevkiinde meydana geldi. Zonguldak’tan Karabük’e seyreden Necmi Çapakli idaresindeki 67 DB 733 plakali Honda marka otomobil Bolkus mevkiinde yagistan dolayi kayganlasan yolda direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu karsi istikametten gelmekte olan Sendogan Saricik (50) idaresindeki Ford marka 67 NR 901 plakali minibüs ile kafa kafaya çarpisti. Kazada otomobilde Gülden Yilmaz Çapakli (37) ile Melike Elvina Çapakli (8) ve Zeynep Çapakli (16) ile minibüs içinde bulunan sürücü Saricik ile yaninda bulunan Ayse Saricik (51) ve Gülyasar Merdiven (56) yaralandi. Yaralilardan Ayse Saricik minibüs içinde sikisti. Saglik ekipleri ve vatandaslarin yardimi ile sikistigi yerden çikarilan ve Saricik ile diger yaralilar olay yerine gelen ambulanslarla Karabük Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi.

“Elektrik diregine çarpti”

Kentte meydana gelen ikinci kaza ise saat 16.30 siralarinda Belen Köy mevkiinde meydana geldi. Karabük Polis Meslek Yüksek Okulu istikametinden gelip Aydinlikevler istikametine seyir halinde olan Muammer Gürleyik (67) idaresindeki 78 BZ 549 plakali kartal marka araciyla seyir halinde iken Belenköy girisi mevkiinde stabilize yola girip hakimiyetini kaybedip refüje çikarak elektrik diregine çarpti. Kazada yaralanan sürücü 112 Saglik ekiplerince Karabük Egitim Arastirma Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi.

Ayni saatlerden meydana gelen bir baska kaza ise 5000 Evler Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Marketten geri geri çikmak isteyen sürücü Muhammet Sila Dumanoglu (21) idaresindeki 78 BK 958 plakali araci ile yaya olarak yürüyen Güler Kantarci’ya (66) çarpti. Yarali yasli kadin ihbar üzerine olay yerine gelen 112 ekipleri tarafindan Karabük Egitim Arastirma Hastanesi’ne kaldirilarak tedavi altina alindi.

Araçlari ayirmakta zorluk çektiler

Safranbolu ilçesinde meydana gelen kazada ise 3 araçli zincirleme kaza meydana geldi. Kazada sans eseri kimse yaralanamazken, kazadan dolayi öndeki aracin arka tamponuna sikisan araci kurtarmak için sürücüler ve vatandaslar uzun ugras verdi. Dakikalarca süren çalisma sonrasi adeta birbirine yapisan iki araç ayrilirken, 3 araçta da maddi hasar meydana geldi.
Kaynak: İHA