Cumhurbaskanligi Kabinesi Yarin Toplanacak

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan baskanliginda yapilacak Kabine toplantisinda, bayram tatilinin süresi, Kovid19 asi programi ve turizm sektörüne iliskin gelismeler basta olmak üzere ülke gündemindeki konularin ele alinmasi bekleniyor.

Cumhurbaskanligi Kabinesi, yarin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan baskanliginda toplanacak.

Kabine toplantisinda, Kovid-19 asi programi ve bayram tatilinin süresi basta olmak üzere ülke gündemindeki konularin ele alinmasi bekleniyor.

Saglik Bakani Fahrettin Koca'nin sunum yapmasi öngörülen toplantida, 3. doz asilama ve ülke genelinde asi programinda gelinen noktanin degerlendirilecegi, asi programinin Kovid-19 vaka sayilarina etkisi ve yerli asi çalismalarinin da görüsülecegi tahmin ediliyor.

Bayram tatili süresinin de belirlenmesi beklenen toplantida, turizm sezonuna iliskin beklentiler ile bu kapsamda alinan tedbirlerin masada olacagi öngörülüyor.

Güvenlik ve dis politikaya iliskin konularin da görüsülecek gündem maddelerinden olacagi toplantida, Milli Savunma Bakani Hulusi Akar tarafindan, yurt içi ve sinir ötesinde terör örgütlerine karsi yürütülen operasyonlara iliskin Kabine'ye bilgi verilmesi bekleniyor.

Toplantida, 20 Temmuz Baris ve Özgürlük Bayrami'nda KKTC'ye yapilacak ziyaret öncesinde, bölgesel ve küresel gelismelerin de ele alinacagi tahmin ediliyor.
Kaynak: AA