Bakan Varank, Edirne Valiligini Ziyaret Etti

Bir takim ziyaretlerde bulunmak ve açilislar için Edirne’ye gelen Sanayi ve Teknoloji Bakani Mustafa Varank, Edirne Valiligini ziyaret etti.

Bakan Varank, Edirne Valiligini Ziyaret Etti
Sanayi ve Teknoloji Bakanligina bagli Trakya Kalkinma Ajansi tarafindan restore edilen ve Edirne Valiligi tarafindan müze haline getirilen Necmi Ige Evi Etnografya Müzesi’nin açilisina katilan Bakan Varank, daha sonra Edirne Valisi Ekrem Canalp’i ziyaret etti. Valilik Seref Defteri’ni imzalayan Bakan Varank, kentte yapilan çalismalarla ilgili Vali Canalp’ten bilgi aldi. Bakan Varank, daha sonra valiligin yan tarafinda bulunan Trakya Kalkinma Ajansi Edirne Yatirim Destek Ofisi’nin açilisini yapti. Varank, ofisin Edirne’ye hayirli olmasini diledi.

"Bu projeler kentin ekonomisine can katacak"

Kentin ekonomisine can katacak projelerin açilisi için Edirne’ye geldiklerini belirten Bakan Varank, "Kalkinma Ajansimiz buradaki binada faaliyet gösterecek. Arkadaslarimiz, valimizin öncülügünde çok basarili islere imza atiyorlar. Edirne’yi kalkindiracak islere imza atiyorlar. Buradan da hem Edirnelilere hem de yatirimcilarimiza güzel hizmetler sunacaklarina yürekten inaniyorum" dedi.

Açilis programina TBMM Kadin Erkek Firsat Esitligi Komisyonu Baskani ve AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, AK Parti Edirne Il Baskani Belgin Iba, MHP Edirne Il Baskani Zakir Tercan, Trakya Kalkinma Ajansi Genel Sekreteri Mahmut Sahin ve il protokolü katildi.

Kaynak: İHA