Vali Erin Telabyad Halkiyla Bir Araya Geldi

Sanliurfa Valisi Abdullah Erin, Haliliye Kaymakami Metin Esen ile birlikte Eyyübiye ilçesindeki Sarayönü Caddesi’nde esnafi ziyaret ederek, korona virüs salgini karsisinda en etkili mücadele yöntemi olan asi konusunda çagrida bulundu. Vali Erin, daha sonra ise terörden arindirilan Telabyad bölgesine geçerek bölge halkiyla bir araya geldi.

Vali Erin Telabyad Halkiyla Bir Araya Geldi
Sanliurfa’nin kalbi konumundaki Sarayönü Caddesi’ndeki esnafi isyerlerinde ziyaret ederek sohbet eden Vali Erin, asi konusunda en önemli kesimin gençler ve halkla sürekli iç içe olan esnaf oldugunu belirterek, esnafin asi kampanyasina tam destek vermesini istedi. Aksam namazini Yusuf Padisah Camii’nde kildiktan sonra cami içerisinde de vatandaslarla sohbet ederek talep ve sorunlarini dinleyen Vali Erin, daha sonra Telabyad’a geçti. Telabyad Koordinatörü Oguzhan Erdi Atak ile birlikte ilçe esnafini ziyaret eden Vali Erin, burada da Telabyadlilar ile sohbet etti.

Gece geç vakitlere kadar devam eden Telabyad ziyaretinde ilçe halkini dinleyen Vali Erin, gece saatlerinde Sanliurfa’ya döndü.
Kaynak: İHA