Trabzon'da Zehir Tacirlerine Yönelik Yapilan Operasyonda Çok Sayida Uyusturucu Madde Ele Geçirildi

Trabzon’un Yomra ilçesinde, uyusturucuyla mücadeleye yönelik gerçeklestirilen operasyonda bir kisi, adresinde yapilan aramada çok sayida uyusturucu madde ve para ile birlikle ele geçirildi.

Trabzon'da Zehir Tacirlerine Yönelik Yapilan Operasyonda Çok Sayida Uyusturucu Madde Ele Geçirildi
Trabzon Il Emniyet Müdürlügü Narkotik Suçlarla Mücadele Sube Müdürlügü ekipleri, Yomra ilçesinde uyusturucu madde ticaretine yönelik operasyon gerçeklestirildi.

Uyusturucu madde ticareti yaptigi tespit edilen H.G. adindaki sahsin evine arama yapildi.

Yapilan aramada, 1797 adet extacy hap, 19 Parça halinde satisa hazir toplamda 95 adet extacy hap, 3 parça halinde toplam agirligi 2.314,62 gram kina ile karistirilan ve bonzai olarak bilinen sentetik kannabinoid, 12 parça halinde toplam agirligi 1.970,12 gram skunk, 1 Adet uyusturucu madde ögütmeye yarayan ögütücü, 1 adet hassas terazi, 1 adet uyusturucu madde paketlemede kullanildigi degerlendirilen alüminyum folyo, uyusturucu madde ticaretinden elde edildigi degerlendirilen 9 bin 800 lira ve 5 dolar degerinde para ile çok sayida uyusturucu madde paketlemede kullanilan kilitli plastik poset ele geçirildi.

Trabzon Il Emniyet Müdürlügü’nden yapilan açiklamada, “Halkimizi zehirlemeye çalisan tüm yapi ve odaklarla, dün oldugu gibi, bugün de, yarin da, degerli halkimizdan aldigimiz destek ve moralle, hukuki mücadelemiz sürecektir. Kamuoyuna saygiyla duyurulur” dendi.
Kaynak: İHA