MHP Genel Sekreteri Büyükataman, Bursa'da Partisinin Mahalle Temsilcileri Sertifika Töreninde Konustu Açiklamasi

'Türkiye'nin dört bir yaninda çikarilan yanginlar gerçekten yüregimizi kavuruyor. Dünden bugüne yine herkes üzerine düsen görevi yerine getirmenin çabasini ortaya koyuyor'

MHP Genel Sekreteri Ismet Büyükataman, "Türkiye'nin dört bir yaninda çikarilan yanginlar gerçekten yüregimizi kavuruyor. Dünden bugüne yine herkes üzerine düsen görevi yerine getirmenin çabasini ortaya koyuyor." dedi.

Partisinin mahalle temsilcilerine sertifikalarinin verildigi Arabayatagi Mahallesi'ndeki törende konusan Büyükataman, Türkiye olarak çok sistematik bir saldiriyla karsi karsiya olduklarini söyledi.

Büyükataman, sunlari kaydetti:

"Türkiye'nin dört bir yaninda çikarilan yanginlar gerçekten yüregimizi kavuruyor. Dünden bugüne yine herkes üzerine düsen görevi yerine getirmenin çabasini ortaya koyuyor. Öncelikle aziz milletimize geçmis olsun dileklerimi sunmak istiyorum, 3 vatan evladimizi kaybettik, Cenabi Allah'tan rahmet niyaz ediyorum. Hiç kimsenin endisesi olmasin, hiç kimse telasa kapilmasin. Türkiye Cumhuriyeti Devleti büyüktür, bu millet necip bir millettir, dün oldugu gibi en yoksul zamaninda en güzel örnegini verdigi gibi yine bugün millet olarak el birligi içinde bu yaralari saracagiz. Türkiye'ye diz çöktüreceklerini zannedenlere dün oldugu gibi bugün de yine Allah'in izniyle gereken dersi hep birlikte verecegiz."

- "Tarihin belki de en zor günlerini yasiyoruz"

Büyükataman, Türkiye'nin hemen her gün farkli bir entrikayla, senaryoyla karsi karsiya birakilmak istendigini ifade etti.

Tarihin belki en zor günlerini yasadiklarini savunan Büyükataman, tarihin hiçbir döneminde olmayan ölçüde düne göre daha profesyonel, daha iyi organize olunmus bir kusatmayla karsi karsiya olduklarini belirtti.

Büyükataman, ülke olarak her alanda ve her anlamda bir kusatma ile karsi karsiya olduklarini kaydederek, "Çok ciddi bir dayatma kiskaciyla karsi karsiyayiz. Içeride ve disarida ciddi ihanetlere muhatap oluyoruz. Adeta yeni bastan sinaniyoruz. MHP olarak, Türk milliyetçileri olarak dünden bugüne sorumluluklarimizin idraki içinde bu serefli mazinin omuzlarimiza tevdi ettigi sorumluluk neyse, dün de bugün de yarin da geregini yerine getirebilmenin sabir ve gayreti içinde olduk, olmaya devam edecegiz." diye konustu.

Konusmalarin ardindan MHP Bursa Il Baskanliginca hazirlanan sertifikalar, bazi mahalle temsilcilerine takdim edildi.

Ayrica Ataman'a üzerinde ismi yazili, amatör futbol kulüplerinden Arabayatagi Spor Kulübünün formasi hediye edildi.

Törene MHP Bursa Milletvekili Mustafa Hidayet Vahapoglu, Merkez Disiplin Kurulu üyesi Muhammet Tekin, Il Baskan Yardimcisi Sertaç Yurdacan ve ilçe temsilcileri ile parti üyeleri katildi.
Kaynak: AA