Kovid-19 Döneminde Fabrikada Toplanan Mavi Kapaklarla Engellilere Akülü Tekerlekli Sandalye Alinacak

Kirsehir Saglik Çalisanlari Dernegi'nin baslattigi kampanya kapsaminda bir fabrikada toplanan mavi kapaklarla akülü tekerlekli sandalye alinarak engellilere hibe edilecek.

Dernek Baskani Yasin Yavuz, AA muhabirine, Kirsehir Belediyesi is birliginde mavi kapak kampanyasi baslatarak uygulamaya basladiklarini ifade etti.

Kentteki Çemas Döküm Sanayi AS'de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgini döneminde toplanan yaklasik 400 kiloluk mavi kapagi teslim aldiklarini belirten Yavuz, duyarliliklarindan dolayi fabrika yöneticilerine tesekkür etti.

Torbalarla mavi kapaklari teslim aldiklarini vurgulayan Yavuz, söyle devam etti:

"Belediye is birliginde baslattigimiz mavi kapak kampanyasini sosyal medya hesaplarimizdan ve dernegimizin resmi internet sitesinden ilan ettik. Geçen sürede birçok kisi ve kurum yardimci oldu. Daha önce topladigimiz mavi kapaklarla bir engellimize tekerlekli sandalye alarak teslim ettik. ÇEMAS yöneticileri bize ulasarak pandemi döneminde basladiklari pet sise kullaniminda topladiklari mavi kapaklari vermek istediklerini söylediler. Biz de 15 torba olan yaklasik 400 kiloluk mavi kapaklari teslim aldik."

Yavuz, bu fabrika ile farkli kisi ve kurumlardan temin edecekleri mavi kapaklarla engellilere akülü tekerlekli sandalye alarak hediye edeceklerini kaydetti.

Kaynak: AA