Kahramanmaras'tan Antalya'daki Yangin Söndürme Çalismalarina Destek

Kahramanmaras Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligi'na bagli 5 araç ile 13 personel, Antalya Manavgat'taki yanginlara müdahaleye destek için yola çikti.

Büyüksehir Belediyesinden yapilan yazili açiklamaya göre, Kahramanmaras Büyüksehir Belediyesi Itfaiye Daire Baskanligina bagli 13 personel ile 5 araç, Vali Ömer Faruk Coskun ve Büyüksehir Belediye Baskani Hayrettin Güngör'ün talimatiyla devam eden yanginlara müdahalede görev almak üzere harekete geçti.

Antalya'nin Manavgat ilçesinde devam eden orman yanginlarina destek vermek için hazirlanan personel ile araçlar yola çikti.

Açiklamada görüslerine yer verilen Itfaiye Daire Baskani Fatih Yoldas, Akdeniz Bölgesi'nde çikan orman yanginlarini yakinen takip ettiklerini belirtti.

Kentteki tüm itfaiye personel ve araçlarin 7/24 göreve hazir oldugunu aktaran Yoldas, sunlari kaydetti:

"Sehrimizin de içinde bulundugu Akdeniz Bölgesi'nde agirlikli olarak komsu sehirlerimizde meydana gelen yanginlari takip etmekteyiz. Bu dogrultuda, 28 Temmuz Çarsamba günü kahraman itfaiyecilerimiz Osmaniye ilinde de basarili bir müdahale yürütmüstür. Sehrimizdeki sorumluluk sahalarimizda an itibariyla herhangi bir olumsuzluk bulunmamaktadir. Sehrimizin disinda da ihtiyaç duyulan her bölgede tüm personel ve araçlarimizla göreve 7/24 haziriz. Her kösesi bir cennet ülkemizde meydana gelen afetlerin ve ormanlarda meydana gelen yanginlarin bir an önce son bulmasini temenni ediyoruz."

Kaynak: AA