Izmir'de Yabanci Uyruklu Iki Grup Arasinda Biçakli Kavga Açiklamasi 1'I Agir 2 Yarali

Izmir’in Konak ilçesinde, yabanci uyruklu iki kalabalik grup arasinda çikan kavgada, biri yabanci uyruklu olmak üzere iki kisi biçaklandi. Yabanci uyruklu sahsin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenildi.

Izmir'de Yabanci Uyruklu Iki Grup Arasinda Biçakli Kavga Açiklamasi 1'I Agir 2 Yarali
Olay, dün aksam saatlerinde Akinci Mahallesi 1300 Sokak’ta meydana geldi. Iddiaya göre, gün içerisinde aralarinda tartisma çikan yabanci uyruklu kisiler arasinda aksam saatlerinde tekrar tartisma çikti. Çikan tartismanin kavgaya dönüsmesi ile birlikte kalabalik grup birbirine saldirmaya basladi.

Kavga esnasinda Mahad Abdi H., ile kavganin ortasinda kaldigi ileri sürülen Ahmet Ç., süpheli veya süpheliler tarafindan biçaklandi.

Yaraliya tuvalette müdahale ettiler

Çevredekilerin ihbari üzerine adrese saglik ve çok sayida polis ekibi sevk edildi. Ekipler gelmeden önce, çevredeki sahislar tarafindan Mahad Abdi H.’ye ilk müdahale yakinlardaki bir is yerinin tuvaletinde yapilirken, ihbar üzerine gelen saglik ekiplerince durumu agir olan Mahad Abdi H., ve Ahmet Ç., Saglik Bilimleri Üniversitesi (SBÜ) Tepecik Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Yaralilardan Mahad Abdi H.’nin hayati tehlikesinin bulundugu ögrenilirken, Ahmet Ç’nin durumunun ise iyi oldugu belirtildi.

Öte yandan, yakinlardaki bir otelde de kavgadan dolayi maddi hasar meydana geldigi görülürken, olay yerine gelen polis ekiplerince genis çapli güvenlik önlemi alindi. Olayla ilgili baslatilan sorusturmanin sürdügü ögrenildi.
Kaynak: İHA