Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Altun'dan Konya'da 7 Kisinin Öldürüldügü Olaya Iliskin Açiklama Açiklamasi

'Bu cinayetin, bu vahsi katliamin ideolojik saiklerle islendigi propagandasi tam anlamiyla bir provokasyondur, yalandir' 'Sayin Cumhurbaskanimiz, bu elim olayin aydinlatilmasi için yapilan çalismalari yakindan takip etmektedir. Faillerin en kisa sürede yakalanarak adalete teslim edilmeleri için olayla ilgili çok yönlü sorusturma devam etmektedir'

Cumhurbaskanligi Iletisim Baskani Fahrettin Altun, Konya'da ayni aileden 7 kisinin silahla öldürüldügü olaya iliskin, "Bu cinayetin, bu vahsi katliamin ideolojik saiklerle islendigi propagandasi tam anlamiyla bir provokasyondur, yalandir." degerlendirmesinde bulundu.

Altun, Twitter'dan yaptigi açiklamada, Konya'da gerçeklestirilen vahsi katliamda hayatini kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakinlarina da sabir diledigini belirtti.

"Bu cinayetin, bu vahsi katliamin ideolojik saiklerle islendigi propagandasi tam anlamiyla bir provokasyondur, yalandir." ifadesini kullanan Altun, sunlari kaydetti:

"Sayin Cumhurbaskanimiz, bu elim olayin aydinlatilmasi için yapilan çalismalari yakindan takip etmektedir. Faillerin en kisa sürede yakalanarak adalete teslim edilmeleri için olayla ilgili çok yönlü sorusturma devam etmektedir. Toplumu bölmek ve halki birbirine düsürmek için bu vahsi olayi istismar etmeye çalisan firsatçi ve sorumsuz sahislari itidale davet ediyoruz. Medyamizi ve kamuoyumuzu olayla ilgili yaratilan bilgi kirliligi konusunda dikkatli olmaya çagiriyoruz. Bu vesileyle bir kez daha hatirlatmak isterim ki birlik ve beraberligimizi ne bölücü unsurlar, ne de böylesi elim bir hadiseyi istismar etmeye çalisan kötü niyetliler bozabilir. Biz biriz, beraberiz, Türkiye'yiz."
Kaynak: AA