Aykut Çepni'den 'Asi Olun' Çagrisi

Samsun Dügün Salonlari ve Organizasyon Firmalari Dernek Baskani Aykut Çepni, korona virüsü salgininda vaka sayilarinin yeniden artis göstermeye basladigini söyleyerek, dügün yapacak olanlara ve dügünlere katilacak olanlara asi olmalari çagrisinda bulundu.

Aykut Çepni'den 'Asi Olun' Çagrisi
Korona virüsü ile birlikte delta varyantinin da hizla yayilmaya baslamasi ve Samsun’da baslatilan 55 bin 555 asi kampanyasi ile ilgili açiklama yapan Aykut Çepni, normallesme süreci öncesi yasanan kapanmalarin yeniden olmamasi için vatandaslarin duyarli olmasi gerektigini söyledi.



"Yeniden kapanmalar olmasin"

Asi kampanyasina destek verdiklerini belirten Samsun Dügün Salonlari ve Organizasyon Firmalari Dernek Baskani Aykut Çepni, sunlari dile getirdi: "Halkimizin asisini olup, dügünlere daha rahatlikla gelebilmesi ve sevdikleri ile bu mutlu günleri paylasmalarini istiyoruz. Tekrar kapanmalar olmamasi için asi olmamiz gerekiyor. Tedbir ve önlemlere daha duyarli olmaliyiz. Dügün salonu isletmecileri olarak isletmelerimizde tüm tedbirlerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Esnaflar olarak çok sikintilar çektik. Bu sikintilarin tekrar yasanmamasi, insanlarimizin bu virüs sebebi ile hayatlarini kaybetmemesi için asilarimizi olmak zorundayiz. Bu nedenle Dügün Salonlari ve Organizasyon Firmalari Dernegi olarak Samsun’da baslatilan hedef 55 bin 555 asi kampanyasini destekliyoruz"
Kaynak: İHA