Huglu Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coskusu

Konya’nin Beysehir ilçesine bagli Huglu Mahallesi’nde bulunan Selçuk Üniversitesi (SÜ) Huglu Meslek Yüksekokulu’ndan bu yil toplam 162 ögrenci mezun oldu.

Huglu Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Coskusu
Huglu Meslek Yüksekokulu’nda 2020-2021 ögretim yilinin sona ermesinin ardindan mezuniyet töreni düzenlendi.

Bu yil 26. dönem mezunlarini veren okulun bahçesinde gerçeklestirilen törende ögrenciler mezun olmanin sevincini yasadi. Diplomalarini alan ögrenciler keplerine havaya atti. Mezuniyet töreninde konusan Huglu Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Erkan Akgöz, 2020-2021 yili ögretim yilinin geride kalmasiyla buruk bir mutluluk yasadiklarini dile getirerek, “Çünkü yalnizca ülkemizi degil, tüm dünyayi etkisi altina alan salginin gölgesinde evlatlarimizi ugurluyoruz. Yüksekokulumuzdan çok farkli ani ve duygularla ayrildiginizdan eminim. Huglu Meslek Yüksekokulunun tüm akademik ve idari personeli adina sizleri tekrar kutluyor, sevincinizi paylasiyoruz” sözlerine yer verdi.

Huglu Meslek Yüksekokulu, silah sanayi teknikerligi, makine, is sagligi ve güvenligi, saglik bilgi sistemi teknikerligi ve bilgi güvenligi teknolojileri gibi 5 farkli programda ögrencilere egitim imkani sunuyor.
Kaynak: İHA