GENSED'in Baskanligina Ikinci Kez Halil Demirdag Seçildi

Günes Enerjisi Sanayicileri ve Endüstrisi Derneginin (GENSED) 6. Olagan Genel Kurulu sonucunda Halil Demirdag, oy birligiyle ikinci kez Yönetim Kurulu Baskani olarak seçildi.

Dernekten yapilan açiklamaya göre, genel kurulda 2021-2023 dönemi için yönetim ve denetim kurulu oy birligiyle seçilirken, ilk defa GENSED Danisma Kurulu olusturuldu.

Halil Demirdag oy birligi ile ikinci kez GENSED Yönetim Kurulu Baskani olarak seçilirken, Tolga Murat Özdemir GENSED'in as baskani, Hakan Hizarcioglu da sayman olarak görev aldi.

Açiklamada görüslerine yer verilen GENSED Baskani Halil Demirdag, dernegin yeni yönetim anlayisinin daha katilimci, daha dinamik, daha üye ve sektör odakli olacagini belirterek, "Bu dönemde Türkiye'nin farkli illerinde sube ve temsilcilik açarak daha genis kitlelere ulasmayi hedefliyoruz. Ayrica eski dönemde gerçeklestirilen Solar Istanbul, UR-GE ve Green Solar Network gibi öncü projeler arasina, Günes Köprüsü, Solarland gibi yeni projeleri dahil etmek istiyoruz." ifadelerini kullandi.

Günes enerjisinden elektrik üretimi konusunda faaliyet gösteren paydaslarin sesi olarak 24 Aralik 2009 tarihinde 43 üye ile kurulan GENSED'in mevcut durumda 160'i askin üyesi bulunuyor.

Kaynak: AA