Atama Kararlari Resmi Gazete'de Yayimlandi

Bazi bakanlik ve kurumlara iliskin atama kararlari Resmi Gazete'de ilan edildi.

Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan imzasiyla yayimlanan kararlara göre, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlügüne Yasin Erdogan atandi.

Devlet Hava Meydanlari Isletmesi Genel Müdürlügündeki, Genel Müdür Yardimcisi Ismail Selay Mürey ile Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Emre Ayözen görevden alinirken, Genel Müdür Yardimciligina ve Yönetim Kurulu Üyeligine Fatih Çakmak getirildi.

Sosyal Güvenlik Kurumunda açik bulunan Yönetim Kurulu Üyeligine Abdulkadir Bülent Aytaç, Elektrik Üretim A.S. Genel Müdürlügünde açik bulunan Yönetim Kurulu Üyeligine ise Zafer Sümengen atandi.

Diyanet Isleri Baskanliginda açikta bulunan Mugla Il Müftülügüne Yasar Çapçi, Kültür ve Turizm Bakanliginda açikta bulunan Batman Il Kültür ve Turizm Müdürlügüne Mehmet Ihsan Aslanli, Tekirdag Il Kültür ve Turizm Müdürlügüne de Ahmet Hacioglu getirildi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanligi Artvin Il Müdürü Hayri Yologlu görevden alinirken, açikta bulunan Agri Il Müdürlügüne ise Sükrü Fatih Nurdagli atandi.

Tarim ve Orman Bakanliginda açikta bulunan 9. Bölge Müdürlügüne Musa Kaya getirilirken, Adiyaman Il Tarim ve Orman Müdürü Adil Alan görevden alindi. Balikesir Il Tarim ve Orman Müdürlügüne Erkan Alkan, Edirne Il Tarim ve Orman Müdürlügüne Atilla Bayazit, Eskisehir Il Tarim ve Orman Müdürlügüne Ender Muhammed Gümüs, Karaman Il Tarim ve Orman Müdürlügüne de Yusuf Sahinbas atandi.

Kaynak: AA