10 Yil Önce Ayrildigi Sevgilisi Kabusu Oldu

MERSIN – İçel’de 10 yil önce 3 ay birlikte oldugu sahis tarafindan 4 aydir sürekli tehdit ve santaja ugradigini iddia eden güzellik uzmani kadin, adalet istiyor. Kendisinin ve ailesinin tüm kimlik bilgilerinin yani sira sosyal medya, cep telefonu ve banka hesaplarinin ele geçirildigini öne süren ve savcilik, karakol, jandarma dahil basvurmadigi yer kalmadigini söyleyen kadin, “Sesimi duyuramiyorum. En son 5 litrelik benzin alip dökecegim bedenime, belki bunu gerçekten ciddiye alacaklar” dedi.

10 Yil Önce Ayrildigi Sevgilisi Kabusu Oldu
İçel’in merkez Mezitli ilçesinde yasayan 38 yasindaki kuaför ve güzellik uzmani Asli Sinan’in hayati, 4 aydir kabusa döndü. 10 yil önce esinden bosandiktan sonra kisa süreli birlikte oldugu F.A.’nin yeniden bir araya gelme teklifini kabul etmedigi için tehdit ve santaja maruz kaldigini iddia eden genç kadin, defalarca sikayette ve suç duyurusunda bulunmasina karsin, yasadiklarinin hala devam ettigini söyledi.

Sinan, yaklasik 3 bin yazisma, video ve fotografi savciliga verdigini belirterek yardim istedi.

Her sey 4 ay önce basladi

4,5 yildir E.D. ile imim nikahli yasayan 3 çocuk annesi Asli Sinan, yasadiklarini IHA muhabirine anlatti. 4 ay önce kisisel bilgileri, telefonu, banka hesaplari ve sosyal medya hesaplarinin kopyalandigini dile getiren genç kadin, “Kopyalandigi için tehdit, santaj, rehber, galeri, bütün kimlik bilgilerim, TC numaralarimiz, çocuklarimizin, ailemizin bütün kimlik bilgileri ellerine geçerek, banka hesaplarimizla oynayip, galerimizden fotograflarimizi alip santajlarda bulunuyor, tehdit ediyor. Banka hesaplarimizdan paralar aliniyor, kursunlaniyoruz, drone ile takip ediliyoruz. Biz bunlari dosyaya ekleyip savciliga basvuruda bulunduk. İçel’de jandarma, karakol dahil 4 aydir gitmedigimiz hiçbir kapi kalmadi. Ama maalesef sonuç alamadim. Artik ne yapacagimi bilmiyorum. Benim gibi magdur insanlar çoktur. Eger benim telefonumu kopyaliyorlarsa, ailemin telefonunu kopyalayip kimlik bilgilerini alip bunlari yapabiliyorlarsa, muhtemelen benim gibi magdur olan çok kisi vardir ve ben onlarin sesi olmak istiyorum. Onlarla beraber bana da çare bulunmasini istiyorum” diye konustu.



“Esimle cinsel içerikli video çekip göndermemizi istedi, kurtulmak için onu da yaptik"

Bütün bunlari yapanlarin kim olduklarini bildigini ifade eden ve 7-8 kisi olduklarini söyleyen Asli Sinan, “Bu kisi eskiden komsumuzdu. Ben esimden ayrildiktan sonra benimle 3 ay flört dönemi oldu. Bu süreçte ben bu sahsin karisi ve arkadaslariyla birlikte organize suç isleriyle ilgilendigini ögrenince uzaklastim. Fakat 6 yildir sosyal medyadan ara ara görüsmelerimiz oldu, yeniden dönmek istedi fakat kabul etmedim. Kabul etmedigim için de simdi tehdit ve santaja devam ediyor ve bunu aleni yapiyor. 4 ay önce de kisisel bilgilerimi ele geçirerek bana 4 aydir kan kusturuyorlar. Su an dini nikahli esimle birlikteligimizi duydugu ve onun maddi durumu iyi oldugu için 10 bin lirayi Gözne ya da Susanoglu’nda bir yere birakmamizi ve esimle cinsel içerikli video çekip göndermemizi istiyor. Biz bunu da yaptik, yeter ki gitsin diye. Fakat o videonun bir sosyal medya hesabindan yayinlanip daha sonra kaldirildigini duyduk ve esimin akrabalarinin sikayette bulundugunu ögrendik. Bize de videodan fotograflar alip göndererek, ‘Bak ne güzel sizi izliyorlar, çok begeniyorlar’ diye yazismalari oluyor zaten” ifadelerini kullandi.

"Evim drone ile takip ediliyor"

Imam nikahli esini kursunlamakla tehdit ettiklerini ve bunu da yaptiklarini anlatan genç kadin, “Hesaplarimizdan para çektiler. Banka müsteri hizmetlerini aradik, ses kaydi yaptim, bizim telefonumuzdan hariç 4-5 tane daha telefon bagli bizim hesaplarimiza. Istedikleri gibi oynuyorlar. Bunun sonu yok. Karakola, jandarmaya gidiyorum, televizyon kanallarina yaziyorum, whatsapp hesabim da kopyalandigi için oradan küfürlü sekilde kendisini kimsenin bulamayacagini yaziyor, ‘Ben savciyim, ben hakimim, ben adaletim. Ben bitti demeden bitmeyecek’ diyor. Evim drone ile takip ediliyor, en yakin akrabalarim tehdit ediliyor, ‘Yuvanizi dagitacagim. Annenle geleceksin ve benimle birlikte olacaksin, film çekecegiz, ondan sonra bitecek bu’ diye yaziyor. Bütün bu yazismalari zaten savciliga verdim” seklinde konustu.



“Selam verdigim herkese bunu yapiyorlar”

Sikayetleri üzerine sahsin ifadesinin alinip serbest birakildigini ve ‘Ben yapmadim, kim yaptiysa bulalim, ben de sizinle sikayetçi olayim’ dedigini aktaran Sinan, söyle devam etti: “Ama ben biliyorum yazismalardan, çünkü 10 yillik bir geçmisim var. 10 yillik geçmisimi de sadece o kisiler biliyor. O kisiler de yazismalarda beyan ediyor zaten. Bunun bir an önce ortaya çikarilmasini istiyorum, çünkü 4 aydir esim de ben de annem de eve kapali kaldik. Çalisamiyorum, is basvurusunda bulundugum kisilerin numaralarini, is adreslerini alip, ‘güzel kadinlar satilir’ diye yaziyorlar ve o kisiler de benden su an sikayetçi oldu, çünkü onlar da bana yardimci olmak ve bir an önce çözülmesini istiyorlar. Selam verdigim herkese bunu yapiyorlar. Benim hesabimdan eski müsterilerime uygunsuz yazilar yaziyorlar, uygunsuz görüntüler gönderiyorlar. Müsterilerim arayinca benim haberim oluyor ve sikayetçi olmalarini istiyorum, çünkü ben yapmadigimi biliyorum. Ne kadar çok yogun sikayet olursa o kadar çok ciddiye alinir diye düsünüyorum.”

“En son 5 litrelik benzin alip dökecegim bedenime”

Hakkindaki sikayetlerin 100’ü geçtigini ifade eden Sinan, gözyaslari içinde yardim isteyerek, “Sesimi duyuramiyorum. En son 5 litrelik benzin alip dökecegim bedenime, belki bunu gerçekten ciddiye alacaklar. Psikoloji dengemiz kalmadi. Çocuklarimla kötü oldum, ailemle darma duman olduk ve hala ugrasiyor. Ne yapayim bilmiyorum. ‘Acaba intihar etsem, ölüm sebebim arastirilip bunlarin sonucu çikar mi?’ diye düsünüyorum. Ailem en azindan rahata kavusur diye düsünüyorum. Birileri sesimi duysun, birileri bana yardimci olsun artik. Hep tehdit, hep santaj. Adalet istiyorum, çok yoruldum. Bize artik yardimci olsunlar, çalismak, evimin disina çikmak istiyorum. Çocuklarimla ilgilenmek istiyorum. Ailemi göremiyorum. Gerçekten magdur durumdayim" dedi.

Kaynak: İHA