Itfaiye Ve Saglik Ekipleri Zamanla Yaristi, 10 Yasindaki Berkay Kurtarilamadi

Aydin’in Çine ilçesinde iki otomobilin çarpismasi sonucu meydana gelen trafik kazasinda 10 yasindaki bir çocuk hayatini kaybetti, 7 kisi yaralandi. Kazada araç içerisinde sikisan yaralilari kurtarmak için Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiyesi ve saglik ekipleri zamanla yaristi.

Itfaiye Ve Saglik Ekipleri Zamanla Yaristi, 10 Yasindaki Berkay Kurtarilamadi


Kaza, aksam saatlerinde Aydin-Mugla Karayolu Bahçearasi köyü yakinlarinda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre; kaza Çine ilçesine bagli Çögürlük Mahallesi’nden gelen D.Ö. yönetimindeki 09 LU 969 plakali Renault marka otomobil ile Bahçearasi köyü istikametine gitmekte olan ve henüz sürücüsü tespit edilmeyen 34 CSS 574 plakali otomobilin çarpismasi sonucu meydana geldi. Çarpisma sonucu her iki otomobil de adeta metal yiginina dönerken kazada 10 yasindaki Berkay B. ekiplerin tüm çabalarina ragmen hayatini kaybetti. Kazada C.B. (33), M.B. (32), B.B. (7), B.B. (4), D.U. (36), I.Ö. (66) ve 3 yasindaki E.Ö. yaralandi.

Aydin Büyüksehir Belediyesi Itfaiye ekiplerinin yogun çabalari sonucu sikistiklari araç içerisinden çikarilan yaralilar ambulanslarla Aydin’daki çesitli hastanelere kaldirilarak tedavi altina alindi. JOlayla ilgili sorusturma baslatildi.
Kaynak: İHA