Viyadük Altinda Bulunan Ceset Ile Ilgili 1 Gözalti

Izmir’in Bornova ilçesinde gece saatlerinde ise gitmek üzere evinden çikan ve viyadük altinda cansiz bedeni bulunan Hüseyin Özgür’ün ölü bulunmasi olayi ile ilgili 1 süpheli gözaltina alindi. Süphelinin evinde Hüseyin Özgür’ün bisikletinin bulundugu ögrenildi.

Viyadük Altinda Bulunan Ceset Ile Ilgili 1 Gözalti


Edinilen bilgiye göre, olay saat 12.30 siralarinda Ümit Mahallesi Izmir-Istanbul Otoyolu viyadügü altinda bos bir arazide meydana geldi. Iddiaya göre, yerde hareketsiz yatan bir erkegi gören vatandaslar durumu polise bildirdi. Ihbar üzerine olay yerine polis ve saglik ekipleri sevk edildi. Saglik ekipleri tarafindan yapilan incelemede cesedin Hüseyin Özgür’e (46) ait oldugu belirlendi. Olayin yasandigi bölgeyi güvenlik çemberine alan polisler çalisma baslatirken, Olay Yeri Inceleme ekipleri de bölgede incelemede bulundu. Yapilan incelemede Hüseyin Özgür’ün basinda darp izi oldugu belirlendi. Olayla ilgili genis çapli çalisma baslatan polis, Özgür’ü öldürdügü düsünülen kisi veya kisileri yakalamak için çalisma baslatti.

Hüseyin Özgür’ün gece çalistigi firina gitmek için evden ayrildigi, daha sonra is yerine gitmedigi ve kendisinden de haber alinamadigi, ailesi tarafindan polis merkezine kayip müracaatinda bulunuldugu ögrenildi. Evli ve bir çocuk babasi olan Özgür’ün cenazesi, yapilan incelemenin ardindan otopsi yapilmak üzere Izmir Adli Tip Kurumu morguna kaldirildi.

1 süpheli gözaltina alindi; bisiklet detayi dikkat çekti

Olay yerinde yapilan incelemede, Özgür’ün basina aldigi darbeyle yasamini yitirdigi tespit edilirken konuya iliskin genis çapli sorusturma baslatan Asayis Sube Müdürlügüne bagli Cinayet Büro Amirligi ekipleri, Hüseyin Özgür’ün yakinlarinin ve çalistigi is yerindeki kisilerin ifadesine basvurdu. Yapilan görüsmelerde, Hüseyin Özgür’ün, B.Y. ile husumetli oldugu ortaya çikti.

Bisikleti evinden çikti

Sorusturma kapsaminda, B.Y.’nin evine giden ekipler, süphelinin çeliskili ifadeler vermesi üzerine yaptiklari incelemede, Hüseyin Özgür’e ait bisikleti evde buldu. Özgür’ün, gece saatlerinde çalistigi firina gitmek için bisikleti ile evinden çiktigi ögrenilirken, talihsiz adamin cesedinin bulundugu viyadük altinda yapilan incelemede bisiklete rastlanilmadi. Gözaltina alinan süpheli B.Y., sorgulanmak üzere Asayis Sube Müdürlügü’ne bagli Cinayet Büro Amirligine götürüldü. Öte yandan, süphelinin husumetlisi oldugu ileri sürülen Hüseyin Özgür’ü görünce tartistiklarini ve sonra Özgür’ü darp ettigini söyledigi ileri sürüldü.
Kaynak: İHA